<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
抵受唔住引誘, 同人攪基, 仲要攪埋, 真軍兼內射
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 01:25:* R: W6 b6 U: d% B" R7 H* E. }: M
# X4 M  |' {5 ]- u: k5 t8 h  P' l# }  L$ `
哇~~! 咁你真的同性還是貪得意?
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by 陳某 at 2005-9-9 18:50:  b  C2 V5 ?- V, {
真係好後悔學識左自慰...因為真係好痛...
# {# V/ W' R0 L; ?3 _' c" o
1 Q# ^' i. {& n; ^: V! _; R
類似事件小弟中學時都有,但好慘。  我要前幾年見到佢同個男人咁樣的女人一齊先知點解我追佢唔到!
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年前仲讀緊書,發夢中六合彩,記得5個no.,另一個唔記得係30定32,結果貪方便買左30就算,冇補到32,結果中左4個半字,收$3000,但如果買32就中二獎,派九十幾萬,依世都記得
Originally posted by ciger at 2005-9-10 01:37:" B1 i  T# P9 v) W# j" g
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年...
  Y) B: [: v# ^1 d9 S+ a7 Q& U4 M2 L
發夢中馬仔中六合彩我都有發過,但係次次訓醒都唔記係咩0 D0 u( y0 Q5 T# v/ ?8 P7 j+ E! P
所以我都唔知算好彩定唔好彩=.=
愛機-高達RX-78
Originally posted by ciger at 2005-9-10 01:37:% m2 H1 ]/ [- ~
我就做過一件後悔得好緊要嘅事,十幾年...
3 A$ O* u" \0 d
! A% ~4 R* G( z) n0 k) m: |
係你就係你咖啦! 駛乜唔開心仲記住? 係中就買乜都中
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:46:
, S; J$ e4 k( i+ b5 J  r2 o7 D! @9 w/ W9 H* J! b

8 s( U: a/ d' h. V& w7 b係你就係你咖啦! 駛乜唔開心仲記住? 係中就買乜都中
3 `5 ^* X3 J$ C( T. G; m
人腦記憶唔同電腦,冇得delete
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:30 AM:
( G$ f3 w/ S- j  n$ L" }, }
: y1 w4 l3 X' Q# a% C! _& a( T4 ?( Y8 M5 r! c0 I: b8 v
哇~~! 咁你真的同性還是貪得意?
4 H, X+ g+ G. v, U7 \+ T
8 m  Y. i% [$ _* }  C6 N. I4 W9 _
只係一直俾佢追求, 到某一刻突然好感動, 就同左佢一齊
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 01:25 AM:* @( |- R  W# z( `+ C/ E& u2 i* j
0 k% J: ?2 F# C  F0 l. o3 r3 W  A( C+ e8 w) M$ ?3 U
攪基我個人係覺得萬分既嘔心...+ R1 D/ {, b1 J( j
! J( {, \1 R2 _  Y
Originally posted by 艾榮 at 2005-9-10 03:54 AM:
$ ?; L6 A: ^& N4 f( J. u* M0 U只係一直俾佢追求, 到某一刻突然好感動, 就同左佢一齊
3 ~+ z0 Z* y9 R3 n, _

& ~# n* N5 `) K2 [你的處子之身...不是...他嘛-.-?# g, G1 Q$ ~& t& U: @8 h7 D

" e- c+ M1 e- e  B9 z0 P6 ]( P
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-10 01:32 AM:
: u4 _9 ]* k) a" q, T# v! d/ q! R類似事件小弟中學時都有,但好慘。  我要前幾年見到佢同個男人咁樣的女人一齊先知點解我追佢唔到!
' A7 ~) z! a9 O/ L# ~

& J1 Z4 Y1 u% z' K$ _我讀男校...中學就冇女喇...1 g8 ?$ _0 x) D
灰...
0 S3 X. P3 q: S6 Btb真係好黑人憎...$ N7 F% b/ T+ Y
香港令女已經少之又少...
$ l" J) H. \- b1 f仲要俾d tb們媾埋...
: I2 c3 H7 |8 U9 h! ?* W真係xyz~!@#$%8 }5 O8 p2 C; q, h8 `. d% O* i
[以上純粹從男性角度發洩...絕冇對tb存有其視]' r- I+ Y: v6 ?) M
+ m  s7 Q7 u" u
[ Last edited by 陳某 on 2005-9-10 at 10:22 AM ]
Originally posted by 陳某 at 2005-9-10 10:16 AM:
9 m# n  S, [7 t# w2 Q, U) m7 o" x1 n  ~9 Q( z

5 f8 l3 u7 y: B! e攪基我個人係覺得萬分既嘔心......
. g" z9 W' _: r6 e
4 e  F9 H+ ^! T# ]
同佢攪果陣我都唔係處男la... 4 r0 A! S% t, a# |5 \, r$ }
, r. ], c/ |5 ?
但坦白講, 同男仔攪舒服過同女仔攪好多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。