<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-7-3 03:53 AM:2 K6 @( k6 A; `) A! Z" O
; c' a& [) Y0 C$ M' [
有咩? 不防指出
1 i* O* I( N' [" g4 x
3 U* W1 F: c8 b* h9 _我都想知
Originally posted by simen022787 at 2005-7-3 03:54 AM:* C+ O; m8 a, G& c& t

/ a- {# y* b. g. r: _
* s6 X6 k6 ~- b我都想知
9 v% q5 Z0 w+ `5 E* C
哈哈% m2 }0 n, i  X0 Z5 }! p
唔好迫我做醜人啦
Originally posted by tenmadio at 2005-7-3 03:53 AM:& u0 e3 G$ {- }+ t) J9 y
crap, my famous 米飯版主* r6 }+ K- I2 Q6 q7 N) v" }! m
even better than neptune
, n4 Q/ d2 @' [) [
你擦得靚過我﹐佩服佩服
Originally posted by simen022787 at 2005-7-3 03:54 AM:  p# q2 C' z6 S1 i6 ?

& F( L9 y7 I" [* {, q) a! w: O% w  j& `9 |: s, T! c0 N, s
我都想知
& K- D) y2 l, r& J: y哈, 真係估唔到你幾時會出聲wo
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
喧賓奪主  點guy...  ?????1 l+ `& p; u/ p- K5 ?% n
jcer 乜 meaing ar  !!!!!! mad
ten...I just noticed your email is open to everyone ...be careful....

其實要呃post唔難﹐但要呃得有技巧就難上難
% v( N* `  M9 E# O. @% j好似我貢﹐咁又呃左個post 啦
Originally posted by vivienna at 2005-02-01 14:55:
1 R' ?- B( }$ M8 p, D8 o8 z2 a, }3 u
你擦得靚過我﹐佩服佩服
# g- p6 A5 N! h

1 t& u- K$ V7 s' Q8 V2 SLOL
I have a question.
Originally posted by invisible at 2005-7-3 03:55 AM:
1 N! A7 u0 ^1 b  x' U5 e! M. ^" e. m1 |3 [: M# @
哈哈
3 c5 U8 ^  B5 w) l唔好迫我做醜人啦
+ ?/ |. W- _+ O. m. ?# D) [# v& K! q8 Z" }. f
, G( y' ^: C- x1 k+ I6 q8 u
你邊醜wor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。