<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我早排諗到過好好玩嘅遊戲, 左邊寫十個形容訶, 右邊寫十個名訶, 玩者要將佢哋連成十對, 然後寫一個故事, 故事越正越高分, 大家點睇呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by sfxc0000 at 2005-02-01 06:26:
7 W5 k0 f; s9 P% a* b3 a" J) n( n' S
今次仲唔係我o既
) x' @- W& {9 ~, e( t0 Q3 wnope
5 e& X! n" C8 ~9 v! o係我o既
Originally posted by tenmadio at 2005-7-3 19:26:
4 ?5 H2 Q7 d: L$ `; \  wthx me la
/ i# Q) M. \0 Z0 d6 E5 W你呀~都有關既^^") t( k7 r# {4 e9 n
一到有大假,d人就返屋佐慶祝喇
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 07:26 PM:$ B4 f. ^8 |7 a+ c5 H4 D: a* _
我早排諗到過好好玩嘅遊戲, 左邊寫十個形容訶, 右邊寫十個名訶, 玩者要將佢哋連成十對, 然後寫一個故事, 故事越正越高分, 大家點睇呢?
/ q1 A2 o( s5 ~; A  b) M2 T7 g可以o係好文區玩播
1 C8 X2 c% r5 s9 K& \" o9 {問下阿蟹點睇???
Originally posted by tenmadio at 2005-7-3 09:26 PM:" K: v2 y, ], b5 h) j8 i& z

d: |( y/ V5 m! x0 g; i1 w0 `8 y. j' F# I7 B, b  `; |' K% S, q
5 more page
! ]) M: Q5 _& n  {
+ ~$ ]& a( y7 L靠你地喇
; D1 `- V3 w$ i5 o
. B4 @; H( s1 e0 z" \- y我閃了
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-3 07:23 PM:
" J- l/ E2 K7 \- _0 K* A
6 A6 D! `! a: T咩意思先
; M! S" p. u* I6 o, Y& k
! y) D+ K& b0 K  L& {
咁唔通我 fedex 一杯俾佢咩
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by crap at 2005-7-3 19:26:; J, b. R- F' u4 P
$ z2 r3 V5 m1 ]* K
, ~* v! N* T, y& {% b6 y
好快20000...........
+ A1 R% v, n! Q9 `5 X
而家有d似長江前浪feel@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-02-01 06:27:  d5 }5 q' b  B, p& n" |6 g

/ c7 P9 Y3 T$ F* K  F$ s6 x你呀~都有關既^^"
: w3 u5 ~% S: A- V; D一到有大假,d人就返屋佐慶祝喇
/ n1 u2 x9 k9 ]
# }0 L9 }% R, r

& m4 d* @# o  k* T% d# b1 T; @2 M$ W) N4 O2 W0 i% V" z: ?% I: R
lol hahaha ( V2 x$ r# _* n
yes, 有關ga
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-3 07:28 PM:
* H, [$ ~9 F6 u$ w+ t( G& \( i- D; w( o3 i
而家有d似長江前浪feel@@"
6 E% F, `! d0 Z  O0 }
何出此呢呀, 發貼高手
Originally posted by singgeihot at 2005-02-01 06:26:
$ y: Y! l) o1 f* j3 K" p- G- d, H我早排諗到過好好玩嘅遊戲, 左邊寫十個形容訶, 右邊寫十個名訶, 玩者要將佢哋連成十對, 然後寫一個故事, 故事越正越高分, 大家點睇呢?
) v8 K9 Z/ b9 a7 E" @9 i" Z9 X

b7 K* \0 O7 P2 b; H, B十+十+十+十=十
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。