<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:06 AM:
& e% [) F) g. M& U, |
. k6 |2 r7 t' A4 I所以攪到自盡…
" c$ V6 b) V! L" }, e2 `& R4 ?你覺得仲有咩人乞人憎???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:40:* g1 @4 U4 M# Y/ c2 I. {( [
" z6 N0 R0 f. r3 Q, b& l
從無講佢無錯,只係佢根本未有機會知道乜嘢叫對錯,3 d2 G2 E6 |* j' R& d+ B
的確係金庸中五甲之內悲戲人物
8 i  W6 r) h; E' P' I- H
4 B- c! X4 i4 p% A* G
阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:07 AM:: H' R4 H' }5 J8 }( ]. S- u
; N( B8 v; H* K9 m" U: u8 N
你覺得仲有咩人乞人憎???
4 i3 `5 Q  _. i8 H& _  H全冠清
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:07 AM:
' g, {: H# X4 a$ G6 @3 @/ z7 N$ O: G9 N7 T: o! W9 y" \3 k/ @0 p

: \( V/ I' g- S9 ^  K- A阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
2 A; l( `  y/ J7 G3 b' g3 \* \游坦之唔認同,佢自己攞嚟賤,被虐傾向
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:07 AM:
, C, U. u) W& h
" ~4 j7 A* J, u/ K6 Z( F# l- H
阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
" g& M; U- z% c( S4 J# x林平之......我覺得佢後半生既悲劇係自找
+ O" z$ O4 E; K7 D3 X1 {7 z* Uchan近南.....佢唔算非常特出既角色
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:09 AM:; j$ d# v! ?; k. i3 n# o

: b3 ]8 ]: Y  s3 q  y全冠清
( S) U) ?( ]- B: Y, R女既唔該 ...
呢個世界真係好多人都係自己攞嚟賤.....
$ j" g0 M7 _1 s3 c/ Z而原來呢樣野真係好多人都唔會可憐......
/ T4 \( b8 M3 A- C' V) p" \. O$ P" o" \# R2 Z0 d/ n% A) u
我都要閃.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:11 AM:' b- A: X, \- P+ y; x* S

9 O. ]: T7 @' J; o+ Z, M6 x1 S林平之......我覺得佢後半生既悲劇係自找9 E. l$ E  C$ _0 |
chan近南.....佢唔算非常特出既角色
5 O; Q$ [6 Z, g. M2 I( p
夏雪宜呢?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:13 AM:( C+ F1 \. I0 |: \( o+ g- ?
$ l$ l& W, _2 n6 P
女既唔該 ...
2 D0 \2 l+ w  d2 z
馬夫人應該口岩你玩
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:14 AM:: b# t* N! q2 V1 n$ m
呢個世界真係好多人都係自己攞嚟賤.....7 T$ l" _4 K0 b4 N0 Y' m7 q
而原來呢樣野真係好多人都唔會可憐......$ j1 R: R! J2 D0 s5 x" {7 a

6 Z. h# Y$ w# \我都要閃.......
! Q( `1 a1 M8 W
記得再嚟呢度,好耐無人同我傾金庸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。