<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:14 AM:
( D9 N! S- \8 S/ ~" f* b* s. B  ]
: `- V1 ~  Q% i) v+ Y1 G夏雪宜呢?
) _" M' @9 n/ M" G; [6 y0 Q碧血劍女主角???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:" M- D. o2 B# y* c8 z3 T7 b& u9 i
: u) L  O/ v8 p) F0 n' _/ v, ?
碧血劍女主角???
" g. e+ o- V, M5 V$ i
金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:
+ p$ `6 A3 l; U, @" ~/ z: ]3 [
, Y9 G- T) U6 a碧血劍女主角???
# m  U4 H9 E$ m. u1 j- d
色文方面考慮下馬夫人吖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:15 AM:
$ b3 ~" x6 ]2 u3 T
) K& Q' n+ E* x1 M# ~馬夫人應該口岩你玩
& ~& T3 w! [6 R& ]' r4 I1 \佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:18 AM:
4 |% ?- R0 z( w# J
) [* N( S6 t7 b. J色文方面考慮下馬夫人吖
) c) h2 f3 p- Y1 c* C- z/ P, G唔會拉 , 驚做做下比佢整死
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:17 AM:
8 R/ P' @  y9 f, u6 ^! I& S. }, T4 O" ]3 {$ V9 q  V
金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
: m; {* u2 G& z
唔熟e套 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:18 AM:
9 X0 S) ?2 w2 ]" T3 t8 @6 O
3 }6 U) f$ H9 p佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
: j1 Q* }' I9 S! \2 s8 b2 c先講佢為喬峰自慰0 T' }6 J2 {  q# C4 D3 F. \$ D
再色誘白世鏡& |2 a4 I8 C6 W0 P
最後丐幫幫衆識破為喬峰輪佢大米
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:20 AM:: g- K; ^5 |4 }/ T
& P/ S- r/ y) A  o& }+ ~
唔會拉 , 驚做做下比佢整死
5 V  j& w( ^% K1 }朱九真囉…又一仆街
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:22 AM:& n, ~; f6 T5 g6 J& \

7 O( x' P4 P5 i; v朱九真囉…又一仆街
  c* {  P+ F9 G, H
要出名d既 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:23 AM:
7 k* H! M! ?/ g" a7 i7 ]6 g1 O. G0 U: A* n6 X4 g+ w- s% q
要出名d既 ...
6 W  z) q% v# W( \9 y
南蘭算唔算?我ok唔中意佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。