<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-20 10:07 PM:
% c8 L  i1 H% l, ^
1 o1 `: I3 ^+ |4 z3 z你也是還在讀書啊?
& q' b; R' x1 k9 n係啊,好似同00一樣
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-20 10:12 PM:
1 E! ~5 ?' o: m3 |& a" [1 }; M
  y5 E' B7 b# ?0 y( }8 V) t唔勁,淨係打校隊
9 ~7 Q, Z9 K& t1 s  Y; }廢極有限
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-20 10:11 PM:! @! ?* D$ i8 _! j& H+ q
. @6 U) D2 P* b6 W: u- m( T
我係七公尺專家:cool:
& w4 V- L1 @3 F# B# y- h定點專家!勁!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-20 10:12 PM:
: K: S1 s- U* h* `) w5 y7 p; Z6 y2 v8 C2 T/ g' A) y/ U; L
係啊,好似同00一樣
- k) W, K$ @7 R# [1 `" T5 x( X+ L你考完會考???
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-21 12:09 AM:
1 F  u4 y( D1 a( H- W) ?! W) `* p4 p
咪就係得呢一科囉, 有鬼用咩
. z# Y5 u5 ~. q9 [
8 R- |9 {0 P/ g1 h' b9 `9 G大學讀數學囉
Originally posted by william303 at 2005-6-20 22:12:
5 V3 q- O$ p+ p( ~' r! ^
  @2 P3 ~0 K" N唔勁,淨係打校隊
# O3 j3 N+ n: Z9 Q  z7 y唔勁,淨係打港隊:cool:
Originally posted by crap at 2005-6-20 10:10 PM:+ E6 H2 m; h5 r9 p% m( f7 d9 K
8 a# g; ^8 o8 U0 T
) H: J2 m' H  o3 z" q
我唔敢打壁球嫁, 好怕隻眼換左做個波=.=
0 [, ]5 @6 z5 {9 h
我最勁有次比個高速網球打左隻左眼﹐成3日都開唔到眼呀﹐好彩無盲咋。
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-20 10:11 PM:
2 ]& a. R7 C  H! S1 U) k; i; K" c$ q6 R: Y
我係七公尺專家:cool:
1 c) A% U) B# f# l& c3 S2 W, N
你好似乜野運動都有玩喎 =.="
Originally posted by leaveman418 at 2005-6-20 10:11 PM:
' M, M, }# V) N3 c! x
7 v  ~& L( c4 V- u! @
1 P! x- |" w( X" P  S係﹖我就來係你地既新力軍啦
6 h4 B3 D0 x& M3 _" e4 |唔使咁灰既!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-20 10:09 PM:
# e8 y: }" [. E+ P  i$ G" R" ?0 }/ s" E1 l4 w9 l
最弊攞唔到C呢
4 Y- i- S+ x! E1 `
我讀讀下,覺得phy chem bio愈黎愈冇興趣
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。