<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 20:37:* j, Y. z+ a8 ~# r+ g
( i! Y# q6 A) n* m. U& C
6 S2 \3 s+ X" q6 L% S! H1 E5 d
Z字頭,2字頭......
/ M/ u& t; d4 r# h1 m. @8 |仲未有人答到我個題問
# X* N( o. u( a+ h+ B7 P
% d$ n0 Z  n8 I要問c仔先知~~~
Originally posted by AWU at 2006-2-14 02:39:& q& g7 \4 k; ~3 N. ]( i% W
7 A! i9 `% j* I1 A
& r# h* c2 S( Q* C, x
SAME SAME
! c# j  U7 J5 f

8 a- h5 z1 ^- f+ S/ p3 O1 oA師兄~
Originally posted by garycheung at 2006-2-14 12:51:2 o7 }! J, U1 y/ T) ?/ C
5 w  X* K6 ]# m* D; o, e
NO....起碼3張野
2 F" E# I  H: s/ c! J' j
5 A9 r, [) S" R3 s5 b
比你知道添~~~
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 00:18:
, }$ R% n6 d% `9 q+ O6 \& Q本人的身分證號碼是英文字母Z 作開頭的,咁樣Z O既組合完左之後係用乜字母開頭?  p8 V- h& `0 l" y  F
近期出世O既又用到乜野號碼?
: Y8 e1 ?. e3 T+ ~好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-14 22:47:
4 W; J; t$ D0 v* k5 h% [3 s/ h" f, f1 k+ f5 v8 q
好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
/ s* |  }3 B, q4 `- g0 n! l( v8 `0 V; S) }6 ?- B4 K( E1 B; v( _
唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~: _. P( M+ l" I% b) w

d1 e9 W6 M0 p! |6 {講笑~唔好嬲~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 11:58 PM:
! x( L0 [: ]9 |9 w
; ]' U9 T, A5 F+ y- t
* {2 @$ v0 ^4 t) H& c唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~. L! n; Q9 ?& `7 k; H

" d& t5 m7 T1 R# ?/ [, y4 i- P講笑~唔好嬲~~~
5 U5 O  B  X7 g; R3 U+ [8 I
  r. r& N3 n3 c5 B; t, ~* r
好少聽人講"我唔係pk"
3 @! `4 T8 P+ o通常都係講"你條PK","你就PK"
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 23:58:
3 W& F: K) l$ o1 R( H  z" ^# p& \7 w) Z  k9 Z: k% T

- C$ x6 x' h0 l4 @0 O5 N! T. w唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~
& b4 s: r! Z; C6 A
* n) V# S0 Y. B- b* [6 P+ E9 l' ~講笑~唔好嬲~~~
8 A1 [* B4 P( d, R, r2 @8 x+ W
咁都會嬲?乜原來我咁小器架?
網上身份誰不『機密』?
好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
Originally posted by 阿感 at 2006-2-15 00:08:/ k5 e, h0 @& u

/ }6 U) c* w4 c' i- G7 e2 j" u. V! ?% `% A- B1 J
好少聽人講"我唔係pk"$ H' q/ H5 D2 C# f! F0 V
通常都係講"你條PK","你就PK"
/ X& w/ x8 K0 w
, }9 m9 h1 u9 b7 D  v2 N, A講完"你條PK"之後, 對方咪會話"我唔係pk"囉~~~
Originally posted by newman2005 at 2006-2-15 00:08:. d) P6 G+ G) ]/ a# H. C4 D
好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
5 n1 P: j6 C, q! Z

+ Z8 L; Z4 \+ I) t) E9 N咦~咁即係話字母並唔係順住去~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。