<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大 鬧 急 症 室
返回列表 回復 發帖
天呀!我錯左啦
Originally posted by 機密 at 2006-2-15 17:41:
" @/ G9 A- J) a5 ]! f$ r/ j' x, b) G- ^- J& i( E
唔係要鬧你地,鬧的只是那報館!因為當你地細個唔識野。
5 k3 `; h4 J7 l: }9 l不過你地都應該檢討下,不要同報紙佬癲埋一份! 唔好助紂為虐。
+ k/ K! B; X( Q7 U% C
) S5 U& I9 {3 l
收到~~~
Originally posted by 機密 at 2006-2-15 05:41 PM:2 R8 J* B, m1 h' `

! e1 M0 O3 d7 Q# K/ `唔係要鬧你地,鬧的只是那報館!因為當你地細個唔識野。
7 m* \6 R9 l& V/ r+ J不過你地都應該檢討下,不要同報紙佬癲埋一份! 唔好助紂為虐。
8 l. W4 c9 y! ?/ wyes sir~
Originally posted by 機密 at 2006-2-15 12:21 AM:
6 X9 |) j0 `5 H6 Y- }之所以我最唔鍾意,應該話是...
2 O1 H6 Z7 m2 F( k
/ U, b; m+ A0 n# I
講得好
$ T  M+ P# Z, w& W, R話唔定病情加劇傳媒要負責任! m% j) M, g4 U: Z6 `  Q% V
因為佢地將人地既精神病當係開心大笑料咁發放' [4 b0 _/ N$ t! P3 H* |7 H
精神病同癌都係病" v& W# n/ X5 x/ M3 C. y
但傳媒既對待手法截然不同
我覺得佢有d鬼上身...好恐怖=_=
Originally posted by alan999 at 2006-2-16 11:54:9 X! z( n6 R( m1 O
我覺得佢有d鬼上身...好恐怖=_=
# F( @. s' p- d
有亦唔奇! 老實講,有部份的精神病是因為業障問題被鬼攪。但都應該尊重下人地。
網上身份誰不『機密』?
其實話時話.... j5 W$ T8 C+ ^6 I: w: v
佢點會無般般變成咁
Originally posted by alan999 at 2006-2-16 16:26:2 _  w1 U0 [: Z+ V( b3 A$ W" q
其實話時話.... A( z6 L4 x+ W' q" n
佢點會無般般變成咁
; @$ T: a! _) R  u& K- n' S6 R
問佢先知,好多原因都會。
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大 鬧 急 症 室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。