<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿風~* at 2006-4-17 06:14 PM:/ h+ M3 f0 i: i
你地係咪身痕呀!可能俾人打鑊就無事【講笑】
$ P' O  B  k% V, ~! e
3 ~- f6 e; r( g
3 m0 f9 m$ x# u' f" i哈哈,e位先生你真會說笑,但我笑不出,我是很認真的
Originally posted by steve123456 at 2006-4-17 06:15 PM:
4 Z& ]4 H& z; z; @9 ^6 Ume2 . N3 Y& D5 I5 o9 R
我問過醫生 , 佢話係因為因為熱而產生敏感 , 我覺得係因為自己少運動出唔到汗引致
" p% x3 O$ r0 s4 B8 U4 l$ S
) f) l5 F+ l  X5 G; \6 ]2 D: h! m8 |' U8 W& j
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:18:+ v' {6 \/ F0 ~0 s) v! Z& G

# D8 C2 W6 Y* _7 J3 m
' i% _+ E+ d( G6 A
' c9 X+ }/ L- F要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
$ L6 y3 L  Q/ E; C# c* T3 m7 R
6 x  M3 H8 Y! g' Q
跑到幾多?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 06:22 PM:8 y0 l* ^; Y8 @2 n. ^
; P8 b2 r1 V$ n  i1 t5 Q* v

- b& u1 |. g9 o7 e7 D跑到幾多?
+ ~5 H# Q2 T+ F! A1 B) x2 j2 M  e4 S% h% D8 X) X: |4 W8 o* v0 n( S
! S* Q' G, l7 f
跑到80米左右,就會''烤全''感
搽藥膏lo...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-17 06:48 PM:
3 S: C1 S  s# J$ U& i  {2 w搽藥膏lo...
1 I) g) K' y, @: W" U& f; p

B( v% Q; ]$ M) c- `) j4 y: E+ e
暈了,我要全身都搽嗎,好重皮喎
痕還痕% N; Q" I6 \6 `# o
唔好周街”ar ben 周”就得啦- T2 B6 m5 h4 m* Z: t* c. c
' O5 B  y$ s+ o0 P6 ]+ K4 ^

" n0 I) C: G! S1 }1 l. g$ @全身痕可能係風(難)
" F3 t* E1 l$ C1 K你係咪會紅左果隻
! H6 y& w; W5 X" I建議快d睇醫生
Originally posted by austin666 at 2006-4-17 07:10 PM:
# e3 x) d' [- f( a/ [, S6 R痕還痕
8 z) S" a' _3 {  c& `/ U唔好周街”ar ben 周”就得啦
  a" b& t4 Y% S
( m% F. v7 a( ^0 K
( x. M. @/ R/ K全身痕可能係風(難)3 R: {2 I: V! X! A* b; X- _
你係咪會紅左果隻2 i: [; E8 @6 e
建議快d睇醫生
# A' g& f% q- V4 U. U

( f8 I2 Y" R0 z3 v8 a& r8 ?- e條野無啦
5 ?  o* a6 S% j  ]" _2 P$ y
7 y, W/ D2 W1 ^3 `) l無紅啊
總之去睇啦
5 t1 j. }, {* G; Y* H9 @  E$ ]
; n9 N5 `/ `$ g  ]* Z/ q7 `病向淺中醫  m+ H3 f( I- @5 d3 H; K& y
呢句唔係流的
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一兩次,0 n4 m$ v' k: B5 P" T+ V7 l
呢d叫"濕" (可能太咸濕) 講少暑8 d& ~/ `7 y( a7 u
咁你哋得閒要飲去濕茶, 大涼茶舖有得買,) i5 g: H+ k7 T- h2 }: H
或者去藥材舖拾返去煲都得. " X9 Q$ i" t3 g
最好一星期飲一次!! e# H* i1 P9 b* k% H2 T5 w
# f1 g! U' i5 o4 i" p3 M& d6 P
希望幫到你哋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。