<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-4-19 01:18:
" |/ z% n& Y# Z5 w: d7 {$ `$ ~7 O! x我試過夢見:' ?1 F3 {1 b- {, a8 R: \' C2 [* p
1)甩哂d牙,成口都...
& U8 C& L5 g/ m
! c0 X9 E6 L  T, x) v
BLMCSS一個愛葉嘉敏既學生
.
其實好多夢一醒左都諗唔返係點...# _* i; |0 f; h, v
不過有個前排ge,都仲有d印象% W/ v6 F: z: n- O% O+ i# x& o; B
話說調位同左個幾姣ge女同學坐,有次上堂無端端搞我下面..
& V' @2 `/ c8 O% A! N# E& _; ~  A; [諗返都爽,可惜只係一個夢境  M" V: x$ f) S& U+ U. ^* Z
但呢個唔係綺夢~~或者再發耐d會變成綺夢
1落雨落"針" 同 "turtle"
. ~$ Q' e( Y7 j2中秋節老母變人狼: ~2 m/ i; _: c4 p( F) I0 {
3發夢跳樓(次次都唔死得)
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 12:58 AM:
9 U# O3 J! a" ]: ^4 j9 E
& d; F; H% ]  K5 N# d
- S8 D% O/ d: C7 W
) K2 m' E) c) O4 G' Z
  ]" V; x$ s- g; C7 x- \1 Z' t我睇你兩條友唔係想呃分就係發緊白日夢
, @7 W' B8 U( s+ i$ a. w( f黎得吹水區就梗係吹水嫁啦
怪夢就冇乜~
1 ?7 \. F6 i' {" k/ U$ ~但次次係物理堂瞓覺都會發墜樓夢~係次次!去左第2間學校都係~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:
  \6 F' L. D0 F! @$ R* i1 B/ U( C1落雨落"針" 同 "turtle": |9 e2 \, `9 c2 t* c
2中秋節老母變人狼
- y) X/ S  [; t. t4 D4 ?. l3發夢跳樓(次次都唔死得)
$ W9 g5 a- p9 z7 j! o真係夠怪wo~~/ ~! v0 n7 D  }6 y  y( N* }
我想試第3個~~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:
. z: `. J' c- c! q1落雨落"針" 同 "turtle"
# h: Y6 p" v  X2中秋節老母變人狼
3 F1 x/ x' _9 H" ], V/ [, R6 X3發夢跳樓(次次都唔死得)
3 I: i5 N/ x/ }. d& X
$ X  H3 g+ k* K* `我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17 AM:
* p: B# v) b( W; g9 y1 q
  H" O+ U5 t+ G1 |; a
/ P) g2 E. ^$ E1 r  {我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
& \3 N, l" ]; r4 l2 z6 V我都試過~
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17:
2 l1 j( r% F6 C! j3 f2 n. p1 t
1 U+ s6 v  O$ o9 M! V( Z$ q! ^+ M2 u- S
我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
9 @' f- B$ L, b+ O6 V
  P- E8 Y; C' V夢見老母死都試過
.
Originally posted by terry891089990 at 2006-4-18 05:05 PM:
2 E5 F1 k  T+ y0 d5 J搭電梯...去極到去5到我住果層....赤腳在海上走...夢見海水乾涸...
& R" W# n9 i& J9 W1 J. m% \4 y) O
# G% a- t3 E* o$ @& z& M"搭電梯...去極到去5到我住果層 "- c8 W# y% ?/ |* e* M2 e
依個我都試過4 O9 z9 y* z% S; D, l
8 h$ a4 h- U& N& R& b- T# p; l
都仲有d怪夢不過發完又唔記得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。