<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:) \9 {/ L8 l' @) y/ d
港女太高竇同埋要求都幾高!
* s+ g8 `+ a  E: v0 E% b; W6 b香港既女...
. Q3 W4 C5 o" O6 h: u  v* Y
唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-  j8 q3 |" ~  L+ ]
因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩5 C2 b( J9 k0 [4 y7 X) z
10個有9個都要有錢 第2令仔= =
所以我依家先甘比心機讀書...7 X$ Y% t! b: c1 `- \
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..
% @3 g) l( L0 `# |到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:. v7 M  c$ ~( i, N- l8 T' y# \
所以我依家先甘比心機讀書...7 k0 W8 z1 |0 }8 s$ P
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
9 F0 `, R' s) j9 s8 T. }3 X; v
最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔
; @7 e" D% e: _7 g- Z- r) @% x2 k5 j如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:24 PM:
& z! b! ]2 ?. q8 Y/ t* C咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..6 b1 D  b- f: ^; F6 }
到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
% X9 A7 L! J& x# v. e6 X& l+ B唔比依一個萬一發生米得囉...
0 j1 W0 r% J: |& b1 ^" x有料既人駛咩怕一時既失意??; S0 n: D. F& O5 N
淨係愛你d錢...只要個女仔係自己既身邊..
( R" a# R9 \$ L. U, Y怕咩...佢到最後都會鍾意我個人既..7 y3 B% V  Z1 g. k
好過連佢係我身邊既機會都冇呀
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 11:24 PM:- w0 y& L  U3 ?; K9 ]3 \; j3 f

# N9 H8 z) `% u$ k  N: u最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
5 m+ y* h8 N8 r' {2 ~
人格都好重要啦...# K: z0 F1 v1 O3 Z5 Q4 z* [" {
依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:25 PM:$ \$ X- _4 m& d/ F) w3 i
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔2 u6 `0 `5 f  b) ]# E
如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
" Z# Y) N5 d) ~7 k& h甘就要睇個女仔識唔識諗啦...4 V% A( L4 w0 P" S
如果唔介意既...真係有情飲水飽...
: D  |6 z, P* n! ^0 n6 b5 r+ ?' h就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:
% @  {, C+ D$ ?2 v! `0 b! z+ O$ u9 c# V% `
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...) {, B* u0 P. z6 v/ Q4 K
如果唔介意既...真係有情飲水飽...# l! m# _" C4 d
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
1 j+ Y  R2 h# l& j% [. h$ j我覺得香港d女仔好勢利,,,
! C# {) p" I8 _' l好難唔介意.. -0- 可能淨係我識果某d= ="..
8 i6 {0 n6 `/ y7 o- o反而..我識果d係大陸落黎果d女仔又唔係幾計教架wo...
  n9 r8 Z" F4 K2 h3 W* b可以又淨係識果某d..
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:35 PM:9 v. C; L8 P9 P# l3 `% m

/ z  S, _( v2 M0 o! K. ]- H" j我覺得香港d女仔好勢利,,,# E4 w# |  t+ N9 Q2 _( H
好難唔...
! O5 b. g& E; r2 q! }% \0 T' H; s
唔好睇少女仔...無論佢係咩地方黎都好 :]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。