<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 名位會考完既同學...
返回列表 回復 發帖
點解唔當二手書賣?
.
i shall keep it until i get the cert result...% j1 `( u6 k: z( b5 i. S
then pass the notes to lower level class sister...
Originally posted by homan~ at 2006-5-17 08:04 PM:
6 i1 P3 s5 m* S( j' G* l; M' V- \4 H

' D- w8 b, G4 G書做咩唔羅去賣 ???
1 z1 d) M% U7 w! r* n0 ~
有d好殘,都賣唔出
+ w& K% B3 V. ]1 [中文syllabus改晒,非丟不可6 j. ]& J4 g# T1 d9 x

, F( i9 T/ W2 d, G& o* m同埋遲d俾or賣俾低form fd好過
* V5 n; U* U, _2 _. ^我唔會賣比d二手書商,收又收得平,賣返出去又賣到好貴,唔想益佢地!!!
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-17 09:51 PM:
. B' z' ~9 L& Z  B6 v6 t5 J6 ~. ?
有d好殘,都賣唔出
5 u7 {+ E& s5 i% Z中文syllabus改晒,非丟不可
( {+ Y/ c7 G/ g/ b6 i* D/ w& d" v" ?* O" i
同埋遲d俾or賣俾低form fd好過
5 y3 k) r- R6 ?8 q我唔會賣比d二手書商,收又收得平,賣返出去又賣到好貴,唔想益佢地!!!
3 |7 A2 k/ N1 {" o7 _% Q

0 e8 p3 v5 g  y# N* a+ q# ?8 H, D+ E
我都係咁做wor
除咗英文notes之外,我年所有其他"屎片"都掉晒。& c6 p' e) q4 o( L
不過保險 d 都係放榜先好放火燒。; e  q. ?7 d6 _
! W6 J, _$ X2 \0 T
當年我約咗成班 friend BBQ ,同 d "屎片" 一次過 say goodbye
5 q2 P% j# y3 a  c6 j6 t! L- ?/ O. g4 c: s: ?
[ Last edited by BOYDWAN on 2006-5-17 at 11:42 PM ]
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-17 09:51 PM:; x+ S. o9 X# w. g' r& P+ m
8 n0 ~+ b; M7 W0 Q+ ~! c
有d好殘,都賣唔出
' b, Z9 j4 s, O$ x6 P; p中文syllabus改晒,非丟不可7 q, ?5 h3 G, k1 H

: V( x" I0 {$ c同埋遲d俾or賣俾低form fd好過
, |8 ]$ [% _9 `+ E% _我唔會賣比d二手書商,收又收得平,賣返出去又賣到好貴,唔想益佢地!!!
5 F$ I& w, f" R7 @- R. p" Z, G
好過冇... H( ?+ z1 w5 ], {! V
我阿ma諗住賣晒比垃圾婆賺番$50
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by beefeater_jill at 2006-5-17 11:39 PM:
, F6 A" K; u) {8 D6 E2 f除咗英文notes之外,我年所有其他&quo...
  X( ?- k  \9 _, ?4 ~( H
& l5 `3 b% v1 z% H" x6 O* E

5 |# Y! l0 ^8 E8 \/ N" n3 t我仲記得燒果刻好開心架
. ^, d1 _+ z; F+ c# v, @7 F. D0 s+ A: O, j3 p+ l* J" G
惑覺好似解脫咁
我不知道, 會賣掉
喂, 瑞比 0 l- I7 K8 s  Z7 K
你張相係邊個..咁靚ge?
Originally posted by yutik at 2006-5-18 09:05 PM:
$ O2 C0 B* W5 e5 h: J, {) H, c喂, 瑞比
: C6 [6 ~0 B- \* G! P. e你張相係邊個..咁靚ge?
  Z- W! J! j6 X$ l* ?! d6 ]
sayumi
1 _9 Q$ A! A- Q4 d道重沙由美
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 名位會考完既同學...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。