<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-23 11:25 PM:) x0 {' ?  d' B: W3 I$ s
6 i- w2 \( P! {" B9 Y6 `9 v
CABLE比較親民主就話抵打啫, 但親中愛國兼有解放軍背景(劉長樂)的ATV都畀人打? 呢鑊有好戲睇......
6 g' i' l* F0 z9 B/ X8 e! Z) r咁又唔關政治事....唔使事無大小都政治化咗佢
Originally posted by cgdmzlam at 2006-5-23 11:25 PM:( U; a0 k- o: z
大陸多數人都會比較衝動# a1 l6 C' j( d( W& r- s7 Z
但不是個個都是~
9 r% m- c& M) _) Q/ _6 f4 K
咁你係想講話今次打人果個算係衝動果類/唔衝動果類呢???如果佢係衝動果類人,咁都係唔啱啦,要戒啦;但如果佢係唔衝動的,咁即係佢打人都打得好冷靜的,咁我就仲驚~~~
有時候有d記者為左收視,做野同講野都會過左火: a$ _' V* Q; Z' a/ m2 M$ D
就算俾人打都唔奇(大陸人打人唔駛擇日)
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
Originally posted by karenmoe at 2006-5-24 12:21 AM:9 h8 t4 X/ l: R( A) Q# `0 z' V
有時候有d記者為左收視,做野同講野都會過左火
5 U1 y9 d+ ]" U0 F就算俾人打都唔奇(大陸人打人唔駛擇日)
5 U& Q% n- |: o0 c記者有問題唔=要比人打,大陸人鍾意打交唔=大陸人咁做係無錯;個人認為呢件事上,唔排除兩個台的記者有問題,但可以好肯定的係打人果個真係錯得好嚴重
# W7 b" G6 Z  F/ K5 f$ d但各位要攪清楚的係:個記者拍嘢拍埋d唔應該拍的嘢唔=被拍的就有權出手打人,法律從未授權醫院可以出手打記者,咁即係話醫院打人係犯罪行為;斷唔可以因為個記者唔識相就可以打記者
1 ^& `" h& u/ ?9 G5 o6 a就正如強姦犯強姦婦女係犯法,但個婦女應該透過警方+律師+法庭+主診醫生的幫助下將個強妝犯繩之以法,而唔應該自己走去私下搵殺手殺咗個強姦犯/自己落手割去個強姦犯的生殖器
Originally posted by cgdmzlam at 2006-5-23 11:25 PM:
# ~1 K/ |5 z! j  m大陸多數人都會比較衝動
( D$ i7 k3 G: f$ L" l但不是個個都是~
+ s( d9 G3 g6 r其實台灣都係....尤其係南部的人....
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-23 11:25 PM:4 L& ~' d# l2 p. B7 a; I( u  w. B
# J5 \3 F1 _& }
CABLE比較親民主就話抵打啫, 但親中愛國兼有解放軍背景(劉長樂)的ATV都畀人打? 呢鑊有好戲睇......
& Z* t' M' N. [! @) X6 u
.....大6中...做記者最冇保障...佢地腦中冇所謂新聞自由...影我???打x死你都得.....{不過今次只係在外面公家地影下壁佈都打...就過份D..}
一句講晒/ r# [% e* d$ l) }! }0 R0 Y
      影果個唔岩
Originally posted by LU at 2006-5-24 00:34:
- O) F; t) z' H8 E6 @3 Z5 v
( I! c) m7 ]. r' P記者有問題唔=要比人打,大陸人鍾...
& K& C) x7 F. U: {0 D

7 Y( W- w7 j: K; W- T補充一句:『除個人私人生活外,有乜野叫唔應該拍啊!』打人?!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by magic at 2006-5-24 01:16:
0 f  k  \1 J% E4 f1 N( T2 V3 N; x6 Q3 J' R
.....大6中...做記者最冇保障...佢地腦中冇所謂新聞自由...影我???打x死你都得.....{不過今次只係在外面公家地影下壁佈都打...就過份D..}
, C5 q, C2 }# L( W. C
非也!睇你做邊間架咋!你睇CCTV的記者幾惡!地方官都怕佢架!邊個敢打佢!
網上身份誰不『機密』?
我個 friend o係深圳度影街景(唔係影人裙底o個d), 都俾d 大陸人打兼沒收 dv la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。