<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見住無線播番D隔晚波,冇眼睇
返回列表 回復 發帖
出面聽人講所有華人地區只係得香港要比錢睇世杯, 如果係, 咁我就唔再覺得身為香港人係一件光榮既事。
Originally posted by queenly at 2006-6-11 10:34 PM:
# d/ W- d5 R0 X" S! @出面聽人講所有華人地區只係得香港要比錢睇世杯, 如果係, 咁我就唔再覺得身為香港人係一件光榮既事。
, @& V; |( w! A) n$ p
我有好d入息幾萬的上司都係寧願睇珠江台之類的大陸台都唔比錢裝有線
免費電視台係咁架.......唔好咁高要求啦...
Originally posted by hongkongpeople at 2006-6-11 11:43 PM:
2 W( E- [% V# o. j  b9 W免費電視台係咁架.......唔好咁高要求啦...
' r: X  E# g8 U
" T% H; r* P( k+ J' o$ N
我有安cable,只係以TXB的做法,以為自己好有寶咁,
2 _5 q$ H* g. h, T9 v3 T
8 m* G: P% i' L# P2 F! A: B7 F我認為她們唔好播,仲好.

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2006-6-11 11:46 PM:
" s7 S4 V' r' a1 l& k6 l- s& @& ^6 Y" Q" [

! ~: W% M& _4 {5 B, {% S我有安cable,只係以TXB的做法,以為自己好有寶咁,, e) o2 t/ Z8 N& K/ c
6 J0 @# h* m7 }& v: {, c; F7 V
我認為她們唔好播,仲好.
) b' ]  h4 K0 J' G: X3 G9 R4 n  [$ n: o' Y: ~9 _: R
  f9 e- T3 q" _  J1 m4 Y% T
香港唔係個個人屋企都有裝cable
* b, ?5 C1 P# C唔計俾得起錢而唔裝個D
% Z9 X& B3 W6 ^& p" tTVB唔播
9 [1 H8 J" s9 f- q6 c8 w! i負擔唔起個D人屋企睇乜
Originally posted by irisG at 2006-6-11 11:55 PM:6 d' c8 [5 r* h" ?
5 U' w4 i9 _5 o2 C2 i

Y) x- E0 d; T! {, @- E+ g6 x$ I4 R1 l, q  a
香港唔係個個人屋企都有裝cable( W0 f, s. D& [
唔計俾得起錢而唔裝個D. a6 x5 D+ Y2 @: |: \" {  n2 w
TVB唔播1 p4 m$ L  R! {! W
負擔唔起個D人屋企睇乜
7 d, c8 W, X- k" l

/ {/ B  B) r4 C4 s我頭先又睇吓TXB,又睇吓AxV,5 l7 F5 _/ a# `. G$ W; y
TXB座成班人,以為好似現場直播咁款.....
9 f1 z. e/ Y6 n2 @AXV,得兩丁友,low key好多.

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-11 10:44 PM:
4 T" H) s- j0 q4 @+ N4 T; `# _- K6 C+ W; }
我有好d入息幾萬的上司都係寧願睇珠江台之類的大陸台都唔比錢裝有線
! Y9 m% U. I; Z) \8 n4 E1 S1 w5 M1 }

! m' |0 `' y5 J1 q; |聽落似佢地孤寒多d
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2006-6-12 12:02 AM:" k2 t; H8 K7 s2 E8 t3 |

4 ^2 t# L9 K& j& a" T; d. O: w5 @' x+ v1 K% F  j; K
我頭先又睇吓TXB,又睇吓AxV,' [- Q" Z6 v5 z
TXB座成班人,以為好似現場直播咁款....." j  j* ^& m, c; A" O1 h/ o8 J& Q
AXV,得兩丁友,low key好多.
1 G  V& j$ u" I7 u0 R/ h% U, ^5 `
TVB做到好似現場直播咁款有乜問題?
6 O  S( d! y7 g, F. _& V& Q如果我係未睇直播而有需要睇重播的觀衆,
3 E8 L3 [( B2 d' a$ O, STVB搞得似現場直播我會睇得開心D5 E0 e. x% W0 O0 Q
ATV係資源問題冇得比
* D8 B- N- S2 Q( R  G3 W免費電視節目有D野係同收費電視冇得相比
: Y% z5 A7 J) C& _8 Q2 g. V但有好多巿民需要睇
TVB係最多錢的電視台,但竟然"姑九寒"唔夠cable flight* Q, @& A9 |' q/ q% y5 E, m4 L
9 O7 G$ i" x6 I! t7 t
我記八年前佢地都攪得好好.唉.....現在..................
. o) A& p, j# [+ n
3 M# l7 K+ e9 A; O% r7 v  o; v- k我諗下次now實同cable flight. TVB毫無 corporation ethics
: @$ d% N( {+ j( G7 x2 S
% v" d( U, R( o, d1 a: ?1 T) Y外國的無線電台肯flight,通常都會低小小價比佢地(人民利益),but 香港.....唔通要記望ATV....
Originally posted by net169 at 2006-6-12 12:13 AM:9 x5 Y' |0 V" q& ^$ \
TVB係最多錢的電視台,但竟然"姑...
+ c! g- e# W- @- }& X' Q6 c6 G3 {9 X/ s: N3 A! t
策略問題,TXB俾她的TXB PAY TV攪到周身蟻,資源分薄了.

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見住無線播番D隔晚波,冇眼睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。