<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]一封聯署去廣管局投訴有線壟斷世界盃的信
返回列表 回復 發帖
其實都唔係壟斷! e' t5 [( [/ A9 Z
因為免費台已經有4場播
. ~! W4 ~. y+ F: m2 u: b因為fifa要推廣world cup,唔俾d收費台壟斷晒
Originally posted by brightman at 2006-6-15 19:13:
( {4 f! ^( J  S+ _5 `我想問廣告局可以做到d乜野? 唔比有線or其它收費電視買euro or wc? 或者係懲罰買左既電視台 ? 版權係FIFA度, 要投訴就應該向佢投訴.
0 G( y. t- ~, \2 v" d全場最醒o既觀眾~比個good你~~~~
"你們是不是有責任確保所有有繳稅的香港人能夠有公平的機會去享受世界盃的機會呢?"
5 Z% C; ?) b% q9 f. t4 S呢句可圈可點
Originally posted by pilkpkkk0001 at 2006-6-15 17:57:
# B; `( p0 n9 g0 t( x: l, G你地冇錢唔好學人睇世界盃啦~個小小錢都比唔起~世界盃4年1次......
& k4 x% ]. d& S& Z. ?8 [: s9 l
我突然間聞到一d好似屎咁臭既味道.......閣下午餐食個d................
Originally posted by pilkpkkk0001 at 2006-6-15 05:57 PM:2 ~& u  d, V) {; Q9 z
你地冇錢唔好學人睇世界盃啦~個小小錢都比唔起~世界盃4年1次......
6 z0 Q' u; W, {3 ]) r4 X5 x2 t- L
9 F- V6 l) M! D( r

3 z& @6 K+ m5 N! ~( p( `8 ~# z9 X; v. Q  `9 q% g# h
i know you are a rich man ,& ^# {) Y8 ^: y0 Z% e8 ^
but ........................
7 g8 u, y3 m: ?" {0 l* \, B9 u5 U# z7 t, ?
dick off!!!!!!!!!!
Originally posted by pilkpkkk0001 at 2006-6-15 05:57 PM:
6 C5 J% C  F5 x0 l你地冇錢唔好學人睇世界盃啦~個小小錢都比唔起~世界盃4年1次......
" M" {, {# _0 N% K" V
+ z/ U( ?9 {+ j( \: _- Y. w唔係話錢既問題& i  v1 l' j; D; F' M3 ^
係我絕對係唔妥有線呢間野
$ x. M; J/ w5 \, F$ ]2 r1 r5 G之前用有線寬頻
2 O# u1 t8 {  Y: s質素完全唔掂+ n  G* b# M5 U4 z. i! k2 x' l
自此之後唔妥呢間野5 p- O+ }( N1 {- u8 _. X
加上佢地成日壟斷哂D球賽
- u/ n# j5 a8 S9 |7 A$ W5 I; [; Q頂,fifa成日話fair play
1 g* ^" [) v5 ]1 a) w但係依家得有線play唔fair lor
這就是資本主義下的世界...
0 s: ]; I2 D; ^# J: u2 ~! Q9 v* \now夠壟斷啦, c( o& o8 U" Y

* ?( h4 ~$ D# N6 U/ }[ Last edited by Dr.anger on 2006-6-16 at 12:59 PM ]
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-6-16 12:57 PM:
% {9 g" v  f) C# y! ?# _8 I這就是資本主義下的世界...
! A2 P! V. S$ ?3 wnow夠壟斷啦9 V* T3 ?6 u  y% k$ L; L1 o

3 e1 j) S4 C( M. T; ], n; e[ Last edited by Dr.anger on 2006-6-16 at 12:59 PM ]
  e( e# i5 ?2 n; j3 R, M% J% @
nba決賽!!
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-16 01:37 PM:2 L- C3 J! i3 c$ ~- g2 m+ w8 [
5 t' O& s4 l8 A6 ]/ d
nba決賽!!
+ \1 G- l4 s! q+ W- A$ G2 J
只得espn既sumer X同asia-n X...
$ S: Q- t. I9 P+ ~' t6 S% z6 a% V  ~

4 }3 }: V- ^# N- ^/ G) r[ Last edited by Dr.anger on 2006-6-17 at 12:40 AM ]
膠少陣當幫忙
我安裝了cable超過十年,係最先一批用戶,唔知現在申請安裝價錢,
1 U' z# \+ k% y, N% |5 t+ e% y& Y! u
為何不可以看一個月,跟進咪cut佢囉?

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]一封聯署去廣管局投訴有線壟斷世界盃的信

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。