<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » o岩o岩睇新聞透視
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Norman Chan at 2006-6-23 03:06 PM:. c8 ]) r/ G, m
多餘。  唔係個個人mud 都識,唔鍾意足球d人咪唔識 lor.
9 X: N* T7 |- Z/ G$ A6 G, v3 }/ [你又知唔知墨魚有幾多條觸鬚呀?
5 J' U' t+ k1 y$ l0 Z6 I5 E
你有無睇到個節目架, 唔識波唔係問題, 但係唔好講到自己個套係好過人地專業個D
Originally posted by flash_2006 at 2006-6-23 19:16:) `. P1 |+ \+ o+ K7 P# Y
# \3 x3 v: F2 Q" `: a3 u
你有無睇到個節目架, 唔識波唔係問題, 但係唔好講到自己個套係好過人地專業個D
; j0 g7 R! x5 m! t( u$ z* z9 t, q

/ \6 r8 `. f: s2 ~我都睇咗後面果part,好同意你個point,都唔知啲人點解可以% H. M( f4 e; K) r8 f- M' n: u
咁唔pro都仲响度扮晒嘢 
& k, w7 ~8 E  R+ d* {" G0 }9 u5 G5 r
不過,我覺得最唔pro都係無記新聞部,記得個節目埋尾果句佢哋竟然話阿叔退休之後,/ ?: H2 b, H: r/ l
球員出身嘅評述員已經買少見少......  
) p' q6 G$ l/ d& }, e4 L- r3 p8 e) L6 I. _
大佬 ! 係你哋無記冇暏,亞記有陳炳安、K佬又有細鬼同丘仔,就連英文台都有巴貝利,$ Z2 J# J4 L* z* Y; g0 \( F/ c
點會無紅褲子出身嘅評述員呀 
+ S4 }3 T% p( k* b; G- v; u5 p8 }$ f- j: E7 |: C6 d; e
[ Last edited by 秋葉林 on 2006-6-23 at 08:16 PM ]
我地繼續好好珍惜阿叔講波o既日子喇
Originally posted by 秋葉林 at 2006-6-23 08:13 PM:3 `  x" C1 A! i. H4 [. S
% [9 f( g6 s( [7 L5 M4 B- r' O

; k1 [. ~9 ?2 h! h我都睇咗後面果part,好同意你個p...
; O9 s5 o. `: |% m8 u# _, L4 m
1 ?$ P$ i6 \2 k
係tvb 無.......= =
Originally posted by 秋葉林 at 2006-6-23 08:13 PM:
' x! }1 W  @8 b2 Q3 [3 p, R" m* g& v+ A: ~8 O2 x  Z4 o
6 V6 j1 q, f% h3 t; P- V% r# C; R# u
我都睇咗後面果part,好同意你個p...
, C9 f( ?$ a. b2 K
何輝都係紅褲子出身, 不過而家同陳譚新去左廣東講波.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by lookityourself at 2006-6-22 07:18 PM:
; M1 e* ]. O& u3 E, ~) k終於真真正正感受到咩叫做O 哂嘴
3 w% \0 W( C4 e
, C( w, Q7 }" E1 PD...
6 j  y1 M% n- L6 g) f2 k& ~1 k
痴線
2 {+ X; a4 b) H9 H- r% y* Y唔識咪唔識囉
& c2 {* r, {" b" [有乜出奇?
! a( Q% U( k  [' f1 G& ~, `呢個世界咁大,你識得幾多野
% Q7 D& L9 I% i/ k0 X9 K+ p7 Y/ p你以為係基本常識姐,人地可能連足球都唔知係咩啦
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » o岩o岩睇新聞透視

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。