<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:
4 Q6 D7 M# d7 a, c2 q9 ]" P/ @救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(C...
. C- U( T1 a' t+ P

7 u, V* `8 [% t/ f* G我覺得完全無問題!
1 F. C- S$ x% H
* p. g$ r# |0 o# m3 i+ @5 u"救"佢, 佢有危險咩?!
' B, V9 c  J: i" m! i外國大把童星啦
, W2 g/ H: \  K, r4 I$ e呢輯相一d都唔性感,
5 v$ A* x5 E  q; k" V" h只係成熟d咁解,
/ ~' j  h# c5 x' z6 f$ E都唔明依家d人咩都小題大做,( ]( @9 R/ P3 Q* Y
人地自己影相,
  _, X: v" O5 l- T' ~3 H& Y關你咩事呀?
: F9 c1 j: z/ b# {. s. B! d' g$ ], [
8 r$ @/ u) e% p4 ^依家通街10零歲d女仔大把著背心啦,6 ^( _3 c$ q1 y4 P& n" V
你快d去"救"哂佢地啦!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:5 k+ Y# A3 d' T: p8 }7 f
又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
5 I/ \6 B3 t) q5 Q) z
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:13 PM:
* s2 i( V; K, {3 N7 l( K- q1 I* ~% C3 i
我都係咸濕佬, 但我無興趣睇, 因為都冇野睇, 何"咸濕"之有?
( b* L* ]4 z5 |香港的"偽道德派"已經痴左線, 係唔係都投訴一餐......
( r; j, k- R& U+ ^
Originally posted by kinz at 2006-6-22 08:15 PM:1 y& L& N# Z9 w: I0 J" V# m
[quote]Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:0 x$ d, x# Z2 n4 y) A
又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
1 ]' m! L1 f+ L0 n 滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢 [/quote]8 {! `& H. J0 v* V& y6 d: `9 S# ^6 B: E
Originally posted by Aivn at 2006-6-22 08:51 PM:
# K+ f6 q- T, A( D. M$ h4 ]
" r/ S# `% t- M/ ?. p
- R0 `8 j' Y5 L! C* X我覺得完全無問題!
0 s" u% a% J4 z; U
4 ]/ T. k( N  T"救"佢...
3 `1 I4 }1 X2 t" m' r. @, }Agree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二4 \! U5 ?% r9 @: O

+ ]' y& h3 h% j. {, [2 P% z; A
  • 校園暴力、李腳掌開會打機仲聲大夾惡、教育政策混帳又唔見佢地咁上心
    1 c0 M! S. u3 C) H$ F! j* a8 E; R
  • 唔知邊個大力鼓吹向青少年灌輸性教育呢?
    ) ?  T7 Q- m  O& l
  • 同性戀、雙性戀、群交、婚外情、4, 5, 6, 7, 8角戀、D「名」人包4, 5, 6, 7 奶、娛圈淫魔公然性騷擾D女藝人(無論係自願或非自願/被迫)……又唔見佢地話教壞細路(I don't mean any offend to homosexual behaviour)
    $ H# u- U  k/ N- u; |- `2 e
  • 梁洛施夠曾經出過未成年泳衣寫真: http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76314&page=1, 都唔見有人投訴(唔通欺善怕惡驚得罪羊生?)
    5 d2 r$ ~9 O" y% M: X$ t# N; X

* q! Y/ n6 \+ R; K& }! X  s" kP.S.: 平心而論, 係雜誌內容誤導大家, 文字的魔力又一例子# F9 c5 m$ R8 {2 l" a

2 g& y0 s( I$ ?" y[ Last edited by ironcross on 2006-6-22 at 10:15 PM ]
目標唔怕多 ;)
Originally posted by ironcross at 2006-6-22 08:58 PM:7 }- U, L" G* J1 s! t9 [, u

]7 Q3 O* b8 }( C1 _: C! l" h; t( z' D+ U" o

, G! K3 P5 f, z& a$ Q) n; X 滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢
, M& p3 @/ H9 h$ f
Agree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二 [/quote]
9 v! S; z3 e$ `0 y) e" _講得好!!!
又冇迫個女仔影
) y9 n7 M4 X0 V  g! x/ L7 ?- _8 r佢係自願架
' T4 t) T( @) ]1 H' s' [& `你地咪 係唔係都投訴啦
我想問個校長幾時上左鏡??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-22 09:05 PM:+ J9 @2 ~& y: E, x+ j
我想問個校長幾時上左鏡??
; B+ c* v! e1 S4 r  B3 c
The Principal say Renee's childhood/teenagehood has been ruined. In some way, he's right: Renee's childhood/teenagehood will be ruined after his interfere...
目標唔怕多 ;)
死kai子  投咩訴丫  8 v" U! w5 H8 g$ {
而家乜都投訴一餐  B( n+ x; |/ v
人地拍相 有無影響到你呀 有無犯法呀 : @; Z+ R- }# R5 l3 F
有人鍾意睇就睇 唔鍾意咪唔睇囉 死忽鬼 搞埋咁多野 痴根
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:
3 j+ J( j% Q* }( h* |; V3 V*曾經有人問過..."其實佢係咪自願?"
2 _4 ~1 J8 e' e- A% G) Y0 A8 k. o( M
# U0 x" P9 `' ~1 P- X  T: ^100%係喇..你迫佢..佢唔肯嘅話..你根本冇辦法..佢拍得呢輯相就肯定係呀媽又同意,佢自己又願意架喇.
& t; v8 A5 v  S! L, g1 V- |: A
咁人地話自願,你吹佢唔漲wor
* W" s% o" d7 a寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-6-23 12:26 AM:
, p; Y! }% y. i1 q8 \7 h8 g+ i# C( _6 J7 @) @2 x( A- U4 n1 E
咁人地話自願,你吹佢唔漲wor
# k# z3 F) m. [. n: V2 o寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
- X9 i$ a% y. M# v4 Q+ j% `
( K( t) U  c; }9 G- D( h有強姦無焗賭  佢唔肯 邊個迫到佢  
/ n  k" H% e) o9 u0 H你見唔見到佢喊哂  俾人扎住咁影呀 . J; Q1 r: [. E2 }( _5 d3 [4 r
睇埋d專訪 佢地既對話 佢不知影得幾開心
Originally posted by KoBe~8 at 2006-6-22 09:00 PM:
  W" l& T! G/ E' a# q" {
9 Q- f- R" t; w% T4 QAgree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二
& I6 ^7 W* {8 R2 _7 d
講得好!!! [/quote]# N& M4 i6 n" m

& n; Y2 D' d. J6 L: JX2  R. j4 d3 z. g3 N6 }2 G) {. j) W( c
第三應該係傳媒?
2 n# x* |: V' U* b8 _8 X; m1 J2 b& A# N3 x$ ^9 Q
回應樓主:
7 @+ L! l/ W' G1 Z5 A- L* p便利有邊期冇投訴?只係罰款了事的話,根本係罰得太輕!
: D" w: D/ K" t; m. r如果係釘得死的話,早就釘死左啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。