<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?
返回列表 回復 發帖
睇波不賭波, 實會訓著左/
. P6 H7 o) p1 O3 H& U
& v+ e/ H/ L5 B* y4 k% Z' k8 C睇波又賭波, 場場食白果!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 02:33:# T/ Z+ ~4 S9 C9 x7 X1 Q+ @
睇波邊按摩, 咁先樂趣多;- ~: _2 x. j! z0 H- ^* U! Q
摷野兼揸波, 仲要推埋蘿;
3 o4 R6 Q( _- X3 H% x' l& B% c小注買多哥, 大注墨西哥;! D: L. {8 N( M7 X. Z
睇波不賭波? 睇黎把X麼?
" B( J# B: W4 H- g! m0 ~1 c
哈哈..再黎
4 |, ^4 N' i4 t$ e$ o+ i賭波又按摩, 噴得特別多; \1 i# {* r- f% r* R1 i
睇波又賭波, 開心過阿哥. i) _! }! E' [4 r/ C
睇波不賭波, 遲早死得籮
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 13:36:1 w5 D2 y! K/ N
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
5 `0 q$ g" r# e$ H, f' `
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 01:43 PM:7 V" I# `' j9 ?* k1 x  R0 i; ?

1 U) g' B& y9 _7 l( h  Q冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
# Z2 m# R/ D+ _# ]1 O1 r  ~好多人唔賭唔睇嫁!
Originally posted by honey316518 at 2006-6-29 11:08 PM:4 p8 z" Y$ H4 U5 Q/ V: i0 h
睇波又賭波, 咁先樂趣多
  g% m3 [% e' c2 u3 @+ t
/ ]% L' [6 @& P+ p0 Z3 ]5 d0 s睇波不賭波, 賽果算什麼
, G0 K# @: N& O, x
賽果真係不算什麼
: a4 s+ Q2 B/ ]3 D我只睇過程
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 15:19:" k; S, d$ R$ k" @2 x# @
; |. h1 H! M$ r" I  R7 M& [/ i5 Y4 U& x
好多人唔賭唔睇嫁!
! y; `+ k- X# L+ Z$ _喂, 我係認同你喎, 你乜春呀?
hk goverment also do something rubbish!!!!# n6 c2 T; |, M$ ]- ~$ r

0 v  S3 R* V* C) G: u2 @: w- ?: y$ p+ uteach bad people!

籮.................

睇波不賭波,射o野射咩左...............!!1 X- b- p7 ?; ~- a
睇波又賭波,咁咪入左籮.................!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-29 10:48 PM:9 {( o5 {6 P! @8 s0 k
政府在世界盃期間的宣傳口號: 睇波...
5 F9 e; M& ]5 V# H- \5 r. H# G' a
頂真句,good; p9 d; e- [  C: O$ D& `8 p4 c  r

" I" ]% j% }( p" H/ n3 f- o/ g; A8 V, h
政府係唔係自相矛盾呢
* t) _. I1 h9 R. B* |, |一方面賭波合法
3 g# H7 x6 J2 S) b% J( f一方面又叫人地咩不賭樂趣多' u8 m4 ?# p' y" w5 D) }8 L- X( s6 h
同求學不是求分數一樣
( r8 c9 C; [2 G8 h0 t
+ Y2 Z. a, w  o4 F/ G[ Last edited by ronald001120 on 2006-6-30 at 07:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。