<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 姓氏來源~~看看自己的祖宗來源?
返回列表 回復 發帖
唔怕同大家講,我真實個姓相比起姓自仲難搵呀!全香港得我一個家族咋!
Originally posted by 自由神 at 2006-7-16 13:59:
) R9 O1 H: F8 }9 d9 p唔怕同大家講,我真實個姓相比起姓自仲難搵呀!全香港得我一個家族咋!
! r4 x% I) k8 u) j! j- R4 E: A2 z姓"向"?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-7-16 17:14:
) Z' A" r$ A: ]) s( X! i
) y4 o+ _1 F$ N( T: |姓"向"?
5 Y6 Y6 l  k- c% ^/ _* n6 U0 y$ Q# E. S5 C6 ^
我知道三國時有向朗,向寵
.
Originally posted by 155220 at 2006-7-16 18:39:
4 H" @4 P; E2 j5 }5 \3 B3 n
6 k4 K5 j- ?0 D, |' l9 b7 o4 K
& H9 s! q4 v& v, B我知道三國時有向朗,向寵
$ _* f4 P. Y" _) c3 e我知道旺角有向x炎,向x波
Originally posted by 打狗棒 at 2006-7-16 18:45:
$ C# Y# T3 C  k( m) G2 k5 w1 e) Y" H. {, c- Z0 V, @
我知道旺角有向x炎,向x波
' w5 Y6 Z, k+ n7 K' u
0 `) g( R5 K' F) D  Q' Z& a明星有向x嵐
.
Originally posted by 打狗棒 at 2006-7-16 06:45 PM:" R: o8 Q, d: k, m: v# D+ Q

+ Q' e) I# _- P+ Y8 b  U6 W/ l我知道旺角有向x炎,向x波
. W6 U+ c7 ^' n6 r; |- L我知道有向x強、向x勝
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
唔係姓向呀!
Originally posted by 自由神 at 2006-7-20 16:04:* a3 _1 _* r' L; M: U" U
唔係姓向呀!
' D7 }* c& V" {. Q姓"愛"?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 姓氏來源~~看看自己的祖宗來源?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。