<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如被人挑釁問候娘親, 你選擇做......?
返回列表 回復 發帖
香港人, 受過高等教育, 唔應該好似非洲人咁野蠻
I don't understand why so many guys interested in 吊你娘親. Considering his sister, girl friend or wife. His 娘親 may be an old ugly widow.
Originally posted by kj' at 2006-7-16 10:42 PM:; l  o! l& N$ `
先忍忍下,如果再串,即刻K佢,講到阿媽,咩都唔得,唔還托,對阿媽唔起.
( ^& `4 ^: z9 E( X% I/ c  K+ A7 g4 X8 z2 x. u& Y
問候番佢阿媽咪算,出手打人俾人告先對唔住自己阿媽。(就算打都唔好咁揚囉)
我愛長澤
Originally posted by tomboy1647 at 2006-7-16 23:58:
) u. k: h& X9 n" j; ~0 m: N  DI don't understand why so many guys interested in 吊你娘親. Considering his sister, girl friend or wife. His 娘親 may be an old ugly widow.
" F; {- D* d3 ?: y3 G因為你唔一定有sister, girl friend or wife, 分分鐘屌得唔應棍; 但每人都一定有"娘親", 所以呢個Target一定冇走雞。
Originally posted by bigfish at 2006-7-16 11:39 PM:
% n3 e9 u7 V1 f香港人, 受過高等教育, 唔應該好似非洲人咁野蠻
6 x9 `" D0 y) f, x: q  W* l
佢如果打我,我就還手,人地人多我會走人,周圍有人就大叫
; |5 ^9 ]; K: f& R佢想嘈就由得佢,唔理佢......
( b8 U0 f3 F3 T. _" I就算我嘈win左又無著數,分分鐘之後比人扑濕都唔知咩事~
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 05:28 PM:
- j+ k* m# S# n
* ]1 i: z. {5 X9 F. Y/ f( A  W; ^sorry,本人認為 "吊你老x&quo...
; d& L7 C9 E# i) B" o, d5 f6 @

1 h; D* r2 _. d9 \) V我離一離題,我想問你個頭像的圖什麼地方找的" {7 i2 F8 Z. q. b0 \; c3 M
我都想要啊>.<
* i; w/ G3 `5 p* ]5 w' r, O, }劉亦菲啊,>.<
Originally posted by Kian76 at 2006-7-17 12:07 AM:
3 x* q) ?+ L" l0 Z
: ~: w  }8 \& {/ N6 ^8 F5 f
  g  q4 M- }7 `問候番佢阿媽咪算,出手打人俾人告先對唔住自己阿媽。(就算打都唔好咁揚囉)
3 m9 Y# ~6 n5 p. ^% |* }+ [
最憎人係唔係都媽媽聲...
% i, b- S1 H# s. \9 F4 `" Z- k0 i自己當然都唔會媽人
你我吊老x, 我吊返你老x之嘛. 好幼稚.
我覺得係2個極端....
8 Q6 v) |) ?: W8 L9 N2個都唔會做
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如被人挑釁問候娘親, 你選擇做......?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。