<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹
返回列表 回復 發帖

NG

Originally posted by at 2006-7-18 23:56:
* J1 m, V5 t, l0 T& J8 Q唔顧人感受未必係蠢,可能佢比較涼薄
! u/ |* |3 p- u) C6 _- b, x佢鍾意8掛問問問,只係好奇,不過係咪唔識睇人面色,佢先知
, q9 T; e1 M2 N, p! t  Y9 s你地本身關係有無問題?可能佢煩你/串你都係想人關心
" _6 P3 d) K/ S0 T( J6 x( P
9 k+ S, M2 `$ _4 h* \唔識睇人面色已經死LA
2 i! z7 t  {! |# R成年人黎KA LA
$ E; g; }# [$ |. ^/ M9 T2 L4 |4 H我都唔知點同佢TALK! d2 P1 Z2 v* B2 V

3 Y- \, f  w# y* j! M) ^" ?" N無錯,佢係極度強烈8掛症後群* u7 x5 e+ k& b( w" A" G
不過依D係女仔既天性
/ k, U+ `* o6 K  Y6 C5 [; d6 _賤男無得理
; {9 `: N' G, u: J' {都驚佢BF會握佢,唔同佢結婚! |7 C  F" l9 b9 T' x; @4 C
' m: M- d* c5 m; {- Q' [
& m5 i9 z! S2 [. a/ e% W8 G& t4 _快D同她條仔講 今年結婚系好年
& ^' l3 G, y; d, S2 }3 f6 H+ y$ E0 I6 H7 W0 T
甘她米可以搬出去囉6 q8 ~; T7 ~6 e

9 G! f5 F/ c( u+ c( M' X條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
Originally posted by haman_tt at 2006-7-18 23:45:
, e7 ?9 J( Y  ~; b1 G4 h. t! c, }* f% w6 q佢唔係13-4歲
8 P6 H. C1 i# i+ o4 ^* w係7-8歲: E  H+ R. u. J: p, t3 j  V

+ n% r# A7 I" O得罪問句:"佢係唔係白痴GA?"
2 G1 G* Y7 H2 |0 E% O

: A* [* c# F5 }- Q( r' q2 J$ F1 f) G
! E2 p3 G6 h; s5 a" Z3 j) W~

...

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:06:( R% p* ]2 q! B; Q4 a: P6 C
  w3 [7 t1 C$ I  z/ P1 B4 i
" N  I( N# V& ]1 I% ?+ i& I  h
快D同她條仔講 今年結婚系好年! {; S1 C! \2 ?" b

( S; U2 d% X$ X1 b& T. s甘她米可以搬出去囉
6 |" E( p! h. Y5 {6 l  g, l: @& V$ r6 X
條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
- U1 t! e) i4 ~6 z/ i
- B& @7 Q8 t9 n- t你同我阿媽一樣,比你講中唒  r: G+ m6 i$ i& U
佢地兩個都話唔結婚,要同居
' e2 i' R% l) D重話唔生BB
( P6 q$ e% T% K& E# x
佢地兩個都話唔結婚,要同居( Q8 p' g: _$ b; z
6 i; u7 E4 T, K2 V
( G" t& M) [' r# j4 ]* l% a甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你

好好笑咩?

Originally posted by kakeidevil at 2006-7-19 00:24:) L4 M8 I& F& A( m+ B% }. P
$ H" P" l* V# M+ V3 e+ n5 k8 \

! a" x7 e& ~7 h( C; ^0 a" p
/ {0 k2 X: k6 o  b~
. d3 v# y& M3 y0 W( T& W
3 C1 V0 a  z9 H4 o: F9 v0 y2 K頂你呀字都唔打

YES

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:27:
0 H5 G7 t3 \" z# @% J
1 S6 Q; ?2 g5 _
/ j. w- R4 v; y- V甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你
; F/ h6 B2 e! W2 T# ]" }: z

5 p) p! r# m- Y2 a佢一星期有兩三日都係我依面
3 z6 m; Y; K! ^; d8 Z' u) H相反佢BF就好醒目好世界仔
9 U- `7 F9 v, u1 P2 V咁樣我先驚
有無逢星期幾過來
& R) a1 w" z7 C( N! R如果特定的
# O) }+ |0 O' H避得就避拉9 P6 V. S$ L4 b) p3 ~- _: G

+ y6 `- k8 X7 ~% }我好好奇 她小時候系米都系甘
: N. [5 v3 s' w* e6 e' h, O* ^5 E& p你地點相處9 y  g. C/ D/ L
我直覺覺得她系幾喜歡你的6 C% J' s% H$ b& Q# f2 A. B, h
不過唔知你好抗拒者
佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
Originally posted by Lung~ at 2006-7-19 02:00 AM:% b+ H/ W6 S7 b' V6 ?0 I5 D- l+ X
佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
. [6 o6 ~/ }1 G9 T% G- J  i% q& T& J" E, U. \% q# i
佢似唔在意多D
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。