<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 12:30 AM:' R. x/ f' `4 @# C
妖..有4分咪好lo...我個時拎7A3F.....1分都冇啦...咪又係咁.冇野ge  y6 e. I; h3 r- p- u  d2 v" M1 ]
我依加咪又係成皮野個月..你學D野先lo...我都念住學野
- d# ?) l* Y8 F2 p# i( S
+ E. w, w* w& p$ z; J9 {
點解7a3f都會一分都冇?你係咪打錯野?定係我眼花?
他的A是缺席的A
8 c- G# }/ m1 |' E( p7 _( A4 I  iXD
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:
0 \5 l$ ]" ~. V8 d他的A是缺席的A 9 _6 ]0 c( F' V! `% H0 n! v3 a4 F
XD
( K% o; \% g7 Z
2 d2 M. L3 _; ]6 y, a 原來係咁,我明啦
在今年會考中
0 |* ^# ^( x1 y6 ]9 h0 [7 y14分以下的人升中六係無希望& |* m- G. C0 v5 \" L3 h8 e/ b3 f
剛剛14分的亦未必能升上中六4 ?. ?/ H( C; I5 {" J8 s! W+ T
加上香港既教育制度只係比無書讀既國家好7 N" Z) ]8 n# @2 @/ ~" U
會考制度更加係香港幾十年來最嚴重而又不修改既嚴重錯誤之一
: G8 S4 f1 D% p# E3 ?假如你運氣好即使你唔讀書也可能有A
" r, i- k) q! ?即使你讀書亦有可能U
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-10 01:10 AM:! g8 L7 |7 O" n6 ], `  a4 S$ h! B
; Y4 Y% \+ p* g! H3 U$ ]5 T
1 O- X) Z' R" _+ d+ K$ h0 e% x9 @

' b1 o# T- Y$ B1 C9 ~$ F
: b9 v5 G, P$ p" V# V6 v% L0 u係咪調景嶺再搭廠車入去果度??
9 ]% |+ g) u0 S* P4 E! _
佢個間係做平果個d..我有fd做緊...你做過?
Originally posted by A3egg at 2006-8-10 02:01 AM:; \! p) a$ u7 ]" O& }4 }$ X

+ a! M. |/ D/ X6 n~~你修咩課程ar""出便有人請你---->你就好啦
6 M4 T. e) H1 R7 ~# j, }  T4 N我有工介紹..add我..
- s4 n2 ^( w9 }唔好跟人讀酒店..冇能用
Originally posted by 自由神 at 2006-8-10 09:13 AM:2 [. O: C/ [. L- j$ b
4 N. |& g; S* w. n
你都有D寸,寸到我巧唔開針啊..........巧唔開針啊..............
7 U) D( b$ b% m6 f+ x神哥..冇意思
Originally posted by bt新之助 at 2006-8-10 11:45 AM:* b* @$ M7 I" J' b2 C* J: M
他的A是缺席的A + y1 W  m, F2 S
XD
. a! s8 n, [3 |( V9 `. d: m
聰明
Originally posted by 小火山 at 2006-8-10 01:04 AM:
9 i0 h6 o( V) V* E+ I. ~& A8 a8 l$ e/ ?咁你因咩事唔開心??
) P0 E/ l& G: K% \/ }9 D
好多野啊...好煩啊: u3 l! F. D9 n! C- z! n+ Q

6 s* ]+ V6 _5 u4 C/ a0 ?[ Last edited by 北地有人 on 2006-8-10 at 02:34 PM ]
嘩咁好?咩工呀?5 R: c9 ~% D5 k5 `5 k

; S9 @# ~- C+ C- g
Originally posted by 北地有人 at 2006-8-10 14:23:. Q1 Y/ e: \" [; f! R
1 V* t9 ]: P. M* l, R2 r3 y4 Y0 y
我有工介紹..add我..
" S8 K3 E; k: v0 [3 E唔好跟人讀酒店..冇能用
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 好辛苦啊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。