<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 典型大陸人 - 吐痰 插隊 蹲街 喧嘩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-9-2 06:21 PM:2 j! W2 Y% \, t5 F* g9 J
大陸遊客陋習徵集熱爆1 R) O. |& p* V
吐痰 插隊 蹲...
6 J# o( b# Z4 n0 ZHK...亦多左人如此...不知跟十多二十年每天百幾個大6人移入HK有冇關???
HK七百萬人,I think 1百萬人係大陸人,我弟日不會要bb,以免大陸人陀螺我bb!
Originally posted by bigfish at 2006-9-3 04:59 PM:! {8 r' k% ]" l  U' n3 |

. u( G' O: ~; K" ~* z  e係又點?
* t+ j. S* [2 @* |/ [+ Q我唔係百分百中國人樣, 起碼同大陸人劃清界線...
- y( k  D4 I3 Q( d9 x, X8 l
but Iwant to fxxk the girl.
Originally posted by bigfish at 2006-9-3 04:59 PM:
! e. M4 E" d, j5 M6 z0 @
3 l  r: f/ M+ f, \係又點?
! t2 B7 ^; t. ~, L* r6 v我唔係百分百中國人樣, 起碼同大陸人劃清界線...
: y0 h3 Q' Q. D3 d1 m

# r9 L8 |. U4 q" r: [) U劃清界線?
! h0 i  n( `9 P0 z) Y咁你唔好黎EF啦  ]# J, ^4 M( q1 c  q5 k" l' M
唔好用中文啦5 S- w+ G- e* P3 v' k1 Z
一間整臭你既身份就唔係幾好啦
Originally posted by bigfish at 2006-9-3 04:59 PM:8 Z9 ?2 A; H: w! Z  F( b

' [" W5 S; p- [  V( u9 G. ]$ a1 \' \係又點?
9 Q3 d# Z1 I" W$ w& P我唔係百分百中國人樣, 起碼同大陸人劃清界線...
8 g" G6 J" u* O
, W, B3 \9 n# K' e) F' v" P, |% w
係係係
( D6 T% \8 U# w! m) A  w/ m6 y% f0 W# s1 M3 m% k3 w2 v
知你條契弟係雜種喇 得未呀
Originally posted by atimsi at 2006-9-3 12:41 AM:6 x% {8 A* j' e; F9 y0 P
先生,我都系大陆人!% Q9 p- R$ ^8 e' p3 B; S
生系广州,住...
$ Q! E8 i# {% h+ j
* Q" h+ u3 G8 d  i; [
好同意你ge講法。樓主,你唔可以一竹竿打一船人,因為中國有D人仍然not well educated,但已經進步左好多,但並唔係全部中國人都係咁ga bor,有好多都好有禮貌有教養。你好有偏見。
呢篇野唔係我打o既, 資料由中共中央精神文明辦公室和國家旅遊局提供
超偏見~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 典型大陸人 - 吐痰 插隊 蹲街 喧嘩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。