<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bt-forum at 2006-9-25 01:36 AM:! A$ ?# O6 H. V/ c" Z0 d! F9 V
# U- A2 F' m# i# \1 ~! B! k

0 j5 d3 k( h9 `9 ^+ ^; E4 u  G* U+ U( _$ w/ I
頭果半個鐘精唔精彩?  有無 d 人物頭半個鐘有, 但後半個鐘無的? 因為我只錄得後果半個鐘!
  E6 x1 U/ Z& V- l" g1 z8 U/ H' c. D
精彩架,掌門人得很好,你由邊度開始錄?一齊講"近似粗口",泰國人唱龍咁威,粥粉麫飯帶大玩,賽車都好精彩
$ I; ~5 |1 V8 ?$ H( o+ t; f"人物頭半個鐘有, 但後半個鐘無"就冇
Originally posted by bt-forum at 2006-9-24 11:46 PM:
% z* f: D7 D" }! G佢本來話 9pm - 10pm, 今晚無端端改左 8:30 - 9:30 !!
/ x9 [( k5 T4 c; _2 p" \搞到我錄唔哂!! 錄得一半!
2 X: o& m' i  H0 |* I1 v1 H
* u/ D1 J/ L, o$ R8 q) _0 b賣左廣告好多次啦,0 k1 p+ K! F  B+ x6 g% V- H
係你自己唔知ja wor
5 D$ ^/ G  m% r+ e5 {自己想睇都唔check清楚. m# H' W/ E0 @8 @; M

+ l, Z/ u  E. F. b4 u
無線一向都係咁仆街
Originally posted by Aivn at 2006-9-25 10:41 AM:
0 I& q: {3 y" j$ n% e
$ A% h. Y2 c  A* w( d$ h+ f0 g0 O# v
賣左廣告好多次啦,
3 J! N7 j; E9 u& c, ^& l係你自己唔知ja wor
. Z8 f9 h* B8 ]( e, h% [* y( C, b. Z5 y自己想睇都唔check清楚
- K' Y0 Y7 z. N* s8 A
! E  ^" d) G% X2 ~& }- `" l% C1 Z- I8 f
! l: t4 ]+ b& X( a/ d
唔係喎,我都唔知,直到7點9左右先知...
好明顯好多人都無睇報紙
see the change at Sat AM, but forgot to record Ella
有幾何留意節目時間表,我都忘記看,出了街吧了。
宇宙海盜李素冰把心張你偷
洗唔洗用仆街呢個詞語?
Originally posted by queenly at  09:46 AM:
4 i% k( H% Z0 r9 n' S( @  z洗唔洗用仆街呢個詞語?
; v2 D1 H7 Z1 Y; M* x( c9 B
+ ]2 `4 ^; p* O+ B: u
"正XX"有D似上一輩O既講法,而家D人通常都會用個"勁"字
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。