<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)
返回列表 回復 發帖
"但想到如果這樣白死。咁如果未來有個靚女中意自己未..."
; x6 ~. c2 ^/ q3 r% F
! ?; V: K9 \. Y5 {; hTHIS IS GOOD~
有﹐我save 低晒仲睇晒tim!!!!而且本o野一d 都唔易明
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
我有原書,唔知值幾多?
Originally posted by guswan at 2006-10-16 12:49 AM:, S) u5 c  N0 i
我有原書,唔知值幾多?
. \1 x. D; Y. l
- @0 T1 [/ i( C* S* d) M) f( {9 i) ^
20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-16 02:52:
7 q' z+ L) W! J9 I
' {! p. s. J7 B$ N3 U& I  I2 }$ z$ o% e; @" D! o+ d

. W! l2 B4 d+ o+ I20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
$ @" h' D' a" W. f4 g& [
# }) Z5 y% L& ?& [; m5 L, q7 |澳門有冇禁呢本書?
( |. M5 R# \8 n% C如果冇就我過嚟賣卑你.) V& m4 N: S( o1 H* L! A
$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000.
: @# C& j- Y+ I% \8 g' r" O" f' u8 |4 h8 z2 \- l! m# ?5 e; N
不過唔好叫香港海關拉我!
Originally posted by oleleo at 2006-10-10 09:03 PM:
9 v3 g$ b( n1 m% j+ V& X冇+埋港人最流行自殺ge方法.................燒炭
& _+ M9 C6 Y2 S8 Q4 c4 @2 Y; s
+ U2 v, V) X- K3 p( l9 ~原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-10 11:30 PM:6 W7 ]( V/ ~% U) A$ _& G. i4 |
( T5 C& \% I: {/ n8 q
港人發明 , 現在日本也十分流行
5 F8 k) J* x1 |& B4 n, e
: j* q8 t1 c* u7 Y0 [1 Z& `可能會係第一樣日本抄返香港既野
Originally posted by Rika at 2006-10-17 01:34 AM:
; z# n# v8 ?& u+ B6 p" p% Q, A; G
& ^% O0 @( x7 X( j' v7 E
& M/ P  I: x5 U5 r( w" K原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
9 [. B/ o: c& k0 ?: M' X  h+ y7 e
7 j$ {( e1 e) _  @, d9 }
& n# r% \# k' D* M
我都覺得呢個方法好正﹐而且我認真研究好耐﹐有一種催眠針係比催眠藥更快更安全﹐唔會有醒ge 可能~~ 燒炭+ 催眠針係最正最冇痛苦ge 方法﹐但係要醫生開紙羅…再唔係醫生賣俾你
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by guswan at 2006-10-16 11:37 PM:
9 g$ n$ l$ V# U# t! v
$ ~( U! A& _4 ?7 s
' T# d9 m8 f3 Z2 _澳門有冇禁呢本書?  y+ T3 |6 c. ^" E: o6 q
如果冇就我過嚟賣卑你.
4 Z; v$ p2 f' f/ P$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000., ?/ t0 S+ J. P% D, m/ I1 I; y8 t
* r; N' J) B7 |
不過唔好叫香港海關拉我!
. A: c( F. e$ t9 E1 z
3 ~$ u/ c* h, j/ l; M! o( y

* {, M/ q9 }* H% S! [澳門冇話禁唔禁ga ﹐不過應該係跟香港囉~~0 @5 b& q  r' e8 Q

! Q! T2 u2 M6 H2 q" W, y) C嘩你唔好去搶…… 10000000000 燒衣紙我就有好多~~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。