<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???
返回列表 回復 發帖
同佢講"我跟穌哥o既,不如呢佢弟兄都一齊跟穌哥啦"
唔理咁多,即刻轉身扮睇唔倒就call差佬搭哂果廿幾人
我成5,6年前都試過! @; I, S7 U4 S  e# D# L! y
果時得中1. b  G- ~5 q& I; d5 W! h, C, i
加埋我3個人,夜晚係人度做完功課番屋企
2 n3 u% {8 t# ]8 v( i* ?% x) e係大埔行去火車站" W: G5 J* u, L- C) [6 D) m
中途係條天橋度....有個樣都望唔清既人問我地跟邊個
! ~0 z2 G' q  @/ s5 u1 ^我諗佢都係得16,7歲
% {$ a3 v! y3 G2 H( ^' s) o見我地細個又細粒先埋黎  w5 S% t1 r# v5 g: g
之後我地行左幾步冇理佢6 U' n( S+ |2 U, k
佢又再大聲d問左幾次
: n  _5 C( q9 S3 a# R; g9 i4 [不過前面廿火到已經有其他行人! G* d  ^. Z) y# l3 i/ j4 L
我地再行快d佢已經唔敢跟  A- n, W1 r0 n6 ~6 ~
果時真係淆到爆
) y* \. w% ?! H9 i明知有人佢唔敢做d咩,加上又就到火車站" o. ~0 ~# i5 Q: J8 z1 X
都淆到雞咁腳
# c% X! \, I: V最好笑果時驚到走左去搭頭等
你答佢,
- J1 A+ t. L% V; c# d( W"我都幾有興趣,# l: ?3 J' y6 Z* M7 |3 f( Z5 P- [
不過要問下老爸先,1 r0 n% w: B" q
唔問過佢實打死,+ G: w- y1 f. Q
橫死掂死不如你地打死好過,
4 h5 W6 l9 V7 y2 K/ f不如一齊去佢開工果度說服佢."
7 y% e6 j3 {* t2 C$ `6 F跟住帶佢地去就近嘅..................
4 G. A, f% Y7 b5 g6 Y5 f3 |) A( L3 y..........................
& L0 ]# ]8 d2 K4 {2 j$ e樓下有人題過嘅"電話問卷調查送郵輪船飛"做問卷,
' n1 h* m9 u0 Z# H  y/ n7 h. k& F! B(http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=128260&fpage=2)
) b" x% z# k) o( d等佢地卑啲SALE屎纏住入會,. i5 K) L0 d( C& Z  a# A/ i- @1 W. i+ F
以彼之道,還施彼身.
Originally posted by guswan at 2006-10-23 11:21 PM:
. f! u4 c& e2 n' x等佢地卑啲SALE屎纏住入會,( }4 s. ^# H) Z! n; G7 Z
以彼之道,還施彼身.
3 D3 t* Q3 B, _$ x- Q
# K1 l9 C/ u/ g' Z2 M& [- ^: _
班SALE屎會話:
& h, c; b" ]% M! g3 x你地諗下喎,你地咁疊友,只要介紹兩個社團會員,5 T- ?, w$ |. ]/ n/ ]; A
佢地再每人介紹兩個會員,& C' c& S$ T1 x% o3 a8 a
唔洗劈死自己大佬,自己已經成為條事業線既大佬喇...
- y/ i) P2 L) x7 L5 ~! q8 @: z班人一定受哂~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-23 05:25 PM:
, s0 m9 ?8 y4 x: U. [某年 某日  下五1 Y8 r, x. F8 P% Z6 B2 N: [/ U5 R
小弟同2位朋友響某...
6 `; d) O  _& G4 `' x% h* C) j- W
0 `. r  o* |( d+ j2 X
入咩會ㄚ,佢地想屈你比入會費咋
% n  j* [: }4 E1 [1 S* i+ d) F
. B- k% d" I5 p) w- G6 r( D5 N" T: K# q去睇下警訊叫你点做,應變方法多的是,但都係先呃佢比錢入會,甩身之後就報警.......至於驚比人''復卓''咩,警訊有辦法架喇,信我地不如聽下警訊D專家点講仲好
( R% ?  \# z$ H" o* ?- n- k6 P+ ~$ w- x. }
[ Last edited by playbr2 on 2006-10-24 at 12:39 AM ]
警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 12:27 AM:
7 M5 a9 h, L8 [警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
# {3 |2 U  p* T  E3 ?* g5 S; I7 S7 T' ^: }) r! U: @5 ^3 H
咁有網址架馬.......有一校一警察架馬
Originally posted by YingTung at 2006-10-23 23:43:
" J! R- g% A" n0 X/ d
; Y) _6 I! F' E6 F3 g$ b1 Z2 ], H: X4 `0 \. L! U) y1 Y
班SALE屎會話:7 T5 F/ \6 G6 L. J
你地諗下喎...
  L$ ]8 c* Z7 g0 c0 z9 j
緊係敷衍住佢地先la...
4 m( M9 N" s" ^甩左身先算....$ d8 w$ t# R5 \0 g
( l7 P% a+ |9 Q
佢地爛瓦..你係瓷器..- L8 o* }' `' R+ a5 p4 k
摶唔過ar..巴打!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。