<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
) _: `! ~! C( M2 d7 J4 G, Z8 V* h有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
5 C# v. ^- c3 shaha) P# a! _5 I  w( l2 K
可能佢真係想打你劫..
. f1 _$ }0 K0 k2 X1 ~  ^7 i不過見你唔驚...所以唯有就此作罷
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 16:12:
% x: R/ v) R6 y9 q: p9 n有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
4 k& z9 U" W) U) a! \

' Z6 f. {9 \, n哈哈.......x100: _7 u0 _' f5 N4 t0 A% E- S
咁攪笑. A8 B; {7 j3 q# {" S

; E* ^% g* x5 v3 @# _) ^& ?6 x我都試過幾次, _& Y  l$ ?  ~4 L: Q, f) \9 ^/ N; {
有一次我番屋企
, ]8 I7 X7 w0 e5 z# c& \; y一路行一路"亨"歌仔
$ V: Q$ i3 o+ v/ v3 s突然有個女人係我身邊爆粗0 @, f* j" b! ~8 n8 b+ Q' `( R
我好自然望一望佢
- ^6 R) h& ~/ N2 q# `佢對住我講:仆街,唱咩歌ar唱# u$ N; y; s: N! P
我o咀望住佢
. @* s$ Z% H% ?0 T佢又講:你呀仆街,0好再唱歌ar
好奇怪,我的人生中,; W: X3 \' S) T4 J% [" v5 h
有3次看著一個人由原來正常,& i0 l' w1 n5 e6 ~/ l
忽然變成恩覺失調," T- g& k& f& m! }5 W5 C. m
兩個是我以前鄰居,. |+ f$ q0 G1 e
一個是我的以前同事,他更是我親自送到精神科醫院(工作時發作,其他同事即閃,tum左3個鍾頭至攪掂).0 I8 f# E! l, _4 h
我的最好朋友,他家中有兩個人恩覺失調...
) I- s# V# @3 p  t7 Q0 ]...夠唔夠,仲有...
我有次見到個傻婆,我望左佢一眼,佢指住我講粗口勁鬧
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:
5 L' p- f! c! W8 i& u好奇怪,我的人生中,; b) l# ]3 y0 T( t# w
有3次看著一個人...
& m# r$ L8 o0 s! L: R& ]佢地變成咁個原因都好唔同or..??
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:6 T9 i, P. Q) X; R* l7 X0 C
好奇怪,我的人生中,: z4 `' s9 \5 u& @
有3次看著一個人...
1 v- o6 w  U. m; i6 Q) Q. p9 s會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 12:32:! f8 t5 o2 x% N
! G& L1 q  @* `6 y6 ?6 ]& h
會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
: j/ P. I& f, t+ z- P  l. |7 R4 A: O0 T4 K) Z! n) k& Q
我都有檢討自己架,3 I* _" m& D2 t+ U. V/ R; t
果次送人入院,
* z* f/ F) i5 c- D醫生問佢嘅問題,
) P$ D+ ~8 w" y, `% l! e我都中好多下,3 m% [5 x; n8 h$ \
如果我答個醫生,
/ F! ?( m8 |1 _5 y2 P8 B佢捉埋我入院都吾定.
Originally posted by pigcat at 2006-10-27 12:24:
: T4 ~- f# |5 F$ Z8 }
& i; h9 J3 j3 {" p& i佢地變成咁個原因都好唔同or..??
  T! K! V  G+ A4 h6 j) ]& H6 Q) K0 S3 e, [; {
兩個鄰居係兩母子,) ~  u" o: y# r+ s, C  V
佢地發作嘅時間相隔兩年,
: c( [" y* O( ]/ ]& z& T應該同遺傳有關,
2 }. J$ y5 N) p# A; B( |; b/ V7 R- _% F7 t- J9 c
而個同事我同佢吾熟,, u8 }( X0 L5 _) b
但佢家人同我講應該係佢母親比太大壓力,+ V& m2 S) ]8 k
望子成龍...唉......
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:56 PM:
& }4 N) ~' _& |8 f( n; ]5 b
0 e. u8 y. V6 n/ F* K
8 D- g9 R" Z% G9 Y7 i$ G我都有檢討自己架,0 ]" g) y& W4 l: K
果次送人入院,
5 ]( Y. @& p" I$ ]2 K$ o醫生問佢嘅問題,
6 {1 A( _4 i6 K我都中好多下,
/ X4 p- [" j* w3 A如果我答個醫生,
! S( v  @; i/ _4 @8 m; T. H' h# H, Y佢捉埋我入院都吾定.
' W9 z1 c* i5 i( F0 ], S; S
I'm Sure
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 13:07:
0 D# ?- p+ t3 I' A* H4 @3 j( W2 a' x8 S# D* O* e( d
I'm Sure
1 N7 P8 k0 p5 E# w7 d" w4 J# Q, v) ?9 c+ Z
# s6 l! e8 G1 m. Y' s#@$$#%^$%^&@#!#$%$%@!@$#6 Y- {/ ~& y) H, k
. \5 G2 x6 z8 R+ {+ s) ^& i4 d
agree
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。