<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?
返回列表 回復 發帖
gum mo liu ga le d friend...- -4 e1 C8 }! r6 K: x, i2 f
dont know how to play is not ur fault4 Z- d- s* A# U# n6 ]
and u dont need to learn it anyway, if u dont want
大家都講得好arm: {  f6 q8 P% s% I& [
唔識無錯ka,想玩米學law, h. i; k- h1 Q
, A5 Z+ C$ V) `+ [" j
唔識鋤d打麻雀唔好笑
# S* W- P1 Q2 X  K  C我試過成班f去沙田踏單車
0 Y! i7 v9 |/ {$ A有個女仔去到先話唔識踏2 E. l. g# G+ I$ m5 U8 E+ ~# k  A
最後要陪佢踏三個輪
唔識咪唔識囉有乜問題先?
2 V1 Y5 }. N. H唔好當自己係異類先得架....1 w8 A9 [7 ?9 ]" @5 l1 C$ t
真係有興趣咪學下點玩囉, 不過玩下好喇, 記住唔好賭呀!
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 05:48 PM:
# O* \; c4 t; E- g細佬今年讀緊中4,! z) a1 L' V. y) r6 `' {
同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,
! k! u/ o+ Y1 F& Z, ?打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,
$ Q& M5 N( i( r5 r0 {% H' {% I係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,6 C9 k& N' R: V8 o2 |6 D
你地又會點睇我呢?
" s" f" O) ?4 B- m# y) M' H- h3 O- R' [
/ _1 e; f0 |7 H8 Q  I' J  w
積分 0
! I5 [4 N! Z; }0 T發帖 0
- [8 Y+ Y% k5 R( G  t注冊 2006-11-5' k6 E  w  b+ l1 J. I. \! p, s1 ?. A

" A) V4 V* w( [0 Q, B( a# A+ i) B6 X# v+ p) `  Y0 Q
哈哈.....唔好怕我係分身呀,
: p& B# v( X- }/ Q+ B我一個星期前先由朋友介紹呢個網俾我^^
唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:24:. x/ @8 F! \9 `
唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
4 M6 ^& o6 U# \$ {; R8 Z* C% x
4 A' ~3 }# g7 s" q- W3 O0 E# N
& M; Q, k; h) u4 P' ]; f0 o* c- w' m( q& Y# L
至弊我點學都唔曉呢~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-9 18:48:
( D9 }( i2 Z8 ?6 _  R, k% ?, j7 \* [* O8 p" }" ]' j, m! d
至弊我點學都唔曉呢~~~~
4 G% A# o: g/ I8 |+ k2 k( N6 q係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:52:
- v0 j8 _& K8 a5 y# [1 c8 E5 q1 p8 f% _( W2 m* s" K/ s% {
係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
, u) c- u5 h+ S2 v0 m/ r  w( [0 \' y4 c2 [2 B& p: \; l6 Q& e" k& N

$ K% f  Z0 l8 x, W" p) N0 K% \7 J' r' t1 `& ^. @
我一辦都唔識呀哥哥~~~
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 17:48:
3 e7 i! y! o+ n細佬今年讀緊中4,; K% |: N. z4 g. ]3 h4 P
同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,) S, A! m) {; X0 y9 h
打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,# N& \2 }) g) M
係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,$ P* A- t9 K' G6 i8 r
你地又會點睇我呢?
' e( K9 s# A% X1 a7 {/ Y' Z咁你又係嘅, 小學三年級都識打麻雀啦, 有時出嚟交際SOSO, 乜都要識d;
3 f" t8 A. b2 w" o* ^- |2 C不過唔緊要, 學冇前後, 達者為先, 而家學都未遲, 或者你係明日嘅賭神都未定......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。