<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:23:/ @3 x* {- P( X" r

1 d6 F/ {) a, n  N$ f你舐過?
" q; i0 S/ V6 H5 R$ b  j+ R% n" _
/ h7 D5 a6 ?+ g: {; \, X5 g* `$ ~哈哈     唔駛舔  只是聞已經知啦   ka ka  
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:25:+ z- D( _5 J+ m" j  n
, b; O6 n9 x: e# H
板主覺得你講果d野係有建設性    佢先加分你0 b* k2 S3 o. T2 Q. D1 V
: S* |# R  y% H3 W9 U3 _$ N
所以多分就唔口臭都可以咁講
  q& N/ p3 P. }% T) Y8 f如果真係咁嘅加分準則? 我應該有10,000以上.........
呢度唔係得10零個人既網站嘛) A/ Y9 Z' {( _% W: ?
係1xxxxxxxxx個人既網站
2 {% ^9 c/ H  K$ O: [9 w2 U咁多人講野   板主覺得有特別先加分  細佬覺得係咁9 S; t9 E- W% ~& ]( [# T$ p
呵呵.................
有ar...
/ O) h/ E0 X* k0 p2 q+ a, Q! x以前有個miss同同學都係....
/ k  k' N% z2 b  D/ o
$ X* V3 O! `; r! v7 z我知自己有時都會有.." `: c  H8 a: Q' N1 N+ Y
所以成日會食d薄荷ge野...
Originally posted by pigcat at 2006-11-9 21:45:
& i6 R5 o: f) k; n# m& f有ar...) [; ?" j2 x2 J6 q# C8 G% H, Q
以前有個miss同同學都係....9 y5 H& |. z4 T
0 N4 y: p- p! p7 ^# Z" N
我知自己有時都會有..
! L3 _+ H2 z7 Z# F所以成日會食d薄荷ge野...
/ H* C1 q- P7 Y7 g0 q

) g, b0 R+ z9 q2 `5 |! M細佬我講既唔係一時時既口臭. r. g7 q" }9 F- y! E. w
係真係連刷牙呀   食薄荷都仲會有既口臭
9 Z1 V9 D' u' o# m" t..............
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 09:50 PM:+ J  L; S, O8 N
  m1 ]' @3 m9 H+ `) S
3 K4 N( e! x0 T: `0 i5 P- {
細佬我講既唔係一時時既口臭
1 Q) b# \1 [; [% F- l係真係連刷牙呀   食薄荷都仲會有既口臭& n1 o* F; [6 H+ m$ [0 K1 X
..............
/ U4 \* T% v+ I  s$ y7 S* `& J* V
咁恐怖
叫佢食爽朗~_~
佢同我坐左陣& ]0 x- J2 A  B7 B4 ~4 W' f) f( W
我又唔好意思閃佢
8 _6 @: I8 |5 K! r) J& m只好送左爽浪既糖比佢食住來上堂* c6 e6 C( I- E8 J, c: A
不過無乜用2 z, k, |: ~8 v, I' M! B
唉~~~~一同我講野    我就想嘔啦~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-10 07:35 PM:
2 J% ]6 B& T! y$ i佢同我坐左陣
$ y, `/ h, u$ ~# C( U& m我又唔好意思閃佢7 y' e4 i2 p9 Q" T! M' p2 ]
只好送左爽浪既糖比佢食住來上堂
; t( H6 V! D) K6 t8 k3 \  q不過無乜用
" I5 M, t, I; e1 M: v$ k6 |唉~~~~一同我講野    我就想嘔啦~
. Z9 e. `$ k: t5 U, y5 H; H

! U' U5 t: B' Z, H( {2 p" v& s- t$ S* }9 k& J2 G$ b7 i& V
有個 終極 方法。。。
3 o! ]0 b! e* J* V7 Q) T就系“自我強化”
, l$ V& m+ n, a; a0 O' b真架。。。唔信可以試試。。
$ L. i& ?9 i. R0 o1 X. Y7 J好多人 覺得 人地食左大蒜 有口氣。。。3 b# m% K  o; c/ }3 z
其實因為 自己 無 果 震 “味”。。  r- E+ t5 n6 `0 `7 K  G
所以 先至 聞到 人地 有 震 “味” 。。
) F0 e7 K. w4 ]; w$ }% \0 s& m1 p
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-10 20:39:
& W5 U; g/ q1 p0 n( G6 L" ^: _  k7 ?# r* Y
% D+ k' c" ~; E: c) E7 f, [
- l7 v  [' y' Q- J: j6 b0 b( m
有個 終極 方法。。。
6 S. \4 s5 J' ]+ L就系“自...
0 K0 E1 g9 q' S- m) T) b細佬仲想識女仔嫁~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。