<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by s_mon at 2006-12-13 12:05 AM:
5 d. K+ Z7 Q7 p: u我都好鐘意冬天呀,真係好驚第時會冇左冬天呀,因為而家既冬天越黎越唔冬啦
0 P$ {" l# o7 q( H$ w. g我而家仲著緊短褲短袖衫...
Originally posted by pigcat at 2006-12-13 01:17:# Q9 M  N, d9 {$ X
- b1 @' ?. H, D! d
我而家仲著緊短褲短袖衫...
9 @7 c# H. O/ ]) x1 y
我仲係背心+短褲.....
Originally posted by lawmk168 at 2006-12-13 18:48:
" B. c3 V4 x2 G: S* z
' v! N: }% S6 A* a5 J2 W我仲係背心+短褲.....
$ ^" b& u" Z5 v) U( \! l6 H我無著
夜晚愈凍愈好訓 ' C" S0 u8 N0 `  B9 j, A
Originally posted by SCM at 2006-12-13 20:09:
% e8 {; w. m. G夜晚愈凍愈好訓
3 X% Q6 K" \4 w- b
, h& `/ @3 e- K: t9 u; N( X" ?  C# C  ^" X' w
第二朝唔願起身....
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-13 09:02 PM:5 X9 _% n3 _) Z9 L# V, ?
7 H) n4 a# O3 \* g  c5 y

1 W; Z9 G( H2 Q1 W第二朝唔願起身....
% p) _" y6 w+ p7 a+ t# zx2 所以呢排成日差d返學遲到
係囉' d  \+ `1 D" ]- J' k8 ]9 R1 w
之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
其實我唔係好鍾意咁凍 ....9 g' j' v) Z6 H
% T4 }- T- M% C, W
著得衫多就覺得好"漏bou" ,
/ f7 x* l- G8 `) Q. Q3 s: X* Y* ?著得衫少就好易凍病 ;1 x, `1 i: q2 G: K& H

9 Y5 ^; Y  h0 ~7 ]( m" j) G' J9 p出街果陣就想返屋企歎下暖爐 ,
. X# F& k* Z0 T) L' K8 J" _0係屋企果陣就覺得悶想出街 ;
1 q4 G4 N& f+ [2 M7 T# l+ y1 @
同埋個人成日都唔想郁 ,
* b. I, Z% u3 L- w- v9 A! c冇乜活力咁 .....
版主有心喇。。。" b# N8 \# u% |- Y# d6 G- k
剛剛翻黎。。。外面唔系幾凍。。
! }6 j0 e8 J2 z$ M$ f! C8 Q可能真系 星期日 先至黎料。。+ S& w; A; Y1 C

- O9 E% D  z0 t; M( Q' `8 _( g我死鬼老豆 以前成日 講。。* }. Y4 f' t2 P. ?5 Y$ h6 I
“愛惜身體猶豫孝敬父母”
( d3 ?& s  i/ y2 B4 ]8 |- [$ t  Z" ?5 |7 \3 M! M/ u
各位保重喇。。
Originally posted by gn02116381 at 2006-12-13 11:01 PM:
$ g$ b$ s2 X. b6 F4 k. C( f1 ~係囉
/ j' Z  n+ z- i$ V/ h( `之後,,朝朝都凍到唔想起身啦!!..唉
7 D% l. c: Z) X8 {! C

+ q8 \) s5 d; o) S' y) x哈哈!凍到我番學上堂勁眼訓>.<hehe
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今年終於凍啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。