<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 覺唔覺係天星示威ge人好無聊??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chicken at 2006-12-17 10:39 AM:
2 r) b& A/ y( L# Q. D( H/ a- J天星示威無聊
7 Y9 v3 T4 D- L( }% S6 }  a討論天星示威無唔無聊仲無聊...
" t5 S/ [! S6 M  Y, F' ~0 y2 A
特登re人地討論天星示威無唔無聊仲無聊中ge無聊...
班人傻既,唔使討論吧??都唔知d人做乜要換床,訓番出世時訓既床咪得囉。癡線。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-17 04:09 PM:
3 ]# e8 N8 ^* W- _& W+ a班人傻既,唔使討論吧??都唔知d人做乜要換床,訓番出世時訓既床咪得囉。癡線。
1 w# E! e4 x  {6 p! z( h7 @床???: S- B9 c! `, u
唔明巴打你講咩
我想佢快d拆 起d新野好過
Originally posted by pigcat at 2006-12-17 04:20 PM:5 k8 ^# y: `, P0 v0 z
. `' l0 d: R+ K
床???% ^( `6 _; f3 c5 c9 q
唔明巴打你講咩
/ r  i5 F' T& X& C' c7 g# C6 m/ M3 r& c
佢地話咩結婚記念嘛,話唔可以拆人地既回憶,咁點解佢地又要換床訓呢??訓番一出世訓既o個張床咪算囉,你既誕生wor!!!咁都唔重要??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-18 01:47 AM:5 ?& l; |; g2 J- n$ l
) K* Q& w; h. _1 ^' n  Y7 A
/ V; G# {) R$ r/ |+ K2 j  F4 Q
佢地話咩結婚記念嘛,話唔可以拆人地既回憶,咁點解佢地又要換床訓呢??訓番一出世訓既o個張床咪算囉,你既誕生wor!!!咁都唔重要??
& b( S) X# L/ `: J7 {4 B
o..haha!!!+ ~1 o; U0 {/ Z, `4 J1 d+ }
yes~
) ]; t1 j7 x  B9 ~7 \& ]+ f  ?) d2 o5 E1 @4 z
仲有; T+ ~, W# T9 r' A4 y) _' d
所有用過ge野都唔好掉
+ e0 ?$ {! ?  ]7 A9 s最好check下佢地有冇搬過屋
Originally posted by pigcat at 2006-12-18 08:57 AM:
+ B1 T, C7 q1 ^6 q  ?- O, ^& d
1 h" x% P+ ]2 w5 h# T$ qo..haha!!!0 ^4 [" Y8 K( K9 e: x$ \$ V
yes~
3 V/ B7 X- w' f4 j! y0 Y( S' ?+ o3 M+ O4 {- K: I2 A9 B
仲有
2 S, r: @7 j5 a' ~, o. A* P所有用過ge野都唔好掉1 D8 e+ [8 q& b% w" }
最好check下佢地有冇搬過屋
8 q+ e2 O. h" q* E  D" E7 }1 `/ C
( Z8 _; |" K9 C8 R2 u( x/ i9 W
第一次文屎既廁紙,第一次黎M既M巾。好重要!!!哈哈!!
: w! `8 l+ q. P4 K
- `8 j% `; q6 x0 @我絕對相信廁紙同M巾重要過鐘樓,冇左鐘樓冇問題,但冇左廁紙同M巾就好大問題。
$ Y4 y* Z9 x0 w: t2 N6 K$ S9 H. C5 m& Q( X: |
[ Last edited by Kian76 on 2006-12-18 at 10:12 PM ]
我愛長澤
都係撈d政治本錢咁啦....其實我都好懷疑班友拆之前幾個月有無人知....
支持啦,,,咁有價值
Originally posted by cheshing_hk at 2006-12-19 12:09 PM:" Q* p: G; k+ V4 \8 G, O+ ]! a
都係撈d政治本錢咁啦....其實我都好懷疑班友拆之前幾個月有無人知....
# S$ l8 [2 k& @, U

" y& Y5 N' s7 Q2 N3 U* Ed 大學生要考完試至有時間去示威8 z) D  o5 z% b# n5 i+ y
好似呢幾曰佢地岩岩考完囉/ f/ P$ I8 z  K9 s" W
/ c1 J: V: o3 t9 _* B- a
其實我地返工既邊有時間去諗示威架
2 F) D3 T" x' x9 F( h唔返工邊有錢..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 覺唔覺係天星示威ge人好無聊??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。