<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:37 PM:- z- V$ {' K, Q: p: R/ x5 v

: d6 x$ n! F6 g) k9 x; k0 J2 C; x  l$ A8 ]
佢仲幫隻馬改名叫齊齊發
7 {# e! P  n% Y! S9 @$ q/ ?% A3 F唔怪得隻馬搞到你咁火
3 N4 @# J* e1 s* {0 B8 s
你又知
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:51 PM:
' z* \' G- U1 [+ ~  C) X2 \; X4 ^$ K/ t# I$ g5 k: l
你又知
, C5 Q4 Z8 R% E+ ~$ c- ^/ U0 m) b9 L4 r% u& ]4 ?% I) ~
齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意....................
& l. m( @7 W* M! u& c
! {; a1 [  L# M: u( q' [9 |你寫既
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:52 PM:
2 I& b, N3 e3 H0 A5 S9 @' y& t  {% R) G0 t9 _
6 s- Y, ]# ~, ~9 I8 G9 i5 U
齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意....................
4 a. `2 g' S6 {
  g5 @8 f) C- i+ f, @- e2 u6 h你寫既
& V+ I" I+ Z4 k0 K# A  Y係wo
想留住員工既方法係....拖佢份糧
$ N! @. B0 Y. s2 L2 c1 _告我...炒你....
- h3 {; \3 M" c4 l/ Z: Xd人工...慢慢同你玩...冇一年半載都唔比返你
Originally posted by darkhunter at 2006-12-29 02:23 PM:
$ N- |8 S2 i; D- P- z+ P! B6 V想留住員工既方法係....拖佢份糧
4 s- Y3 s3 e5 S* {7 X5 H9 \- w" J告我...炒你....
$ [) O( ~+ L2 J- \6 `. x  Fd人工...慢慢同你玩...冇一年半載都唔比返你
6 I! E7 J" F  O
老千商人
你有種,隊佢出嚟! 呢d仆街老細係要"小", 你嘅行為直得鼓勵!!!!!
     如果你 fd  打月薪的  他老細又唔會遲過  15 日先出糧 就告唔到ga  wo    其實有好多工都系咁 遲1個月或 個半月 出     忍下la
leung
Originally posted by hoyiu at 2006-12-29 03:06 PM:
; Z/ r2 d+ s# e/ u" [     如果你 fd  打月薪的  他老細又唔會遲過  15 日先出糧 就告唔到ga  wo    其實有好多工都系咁 遲1個月或 個半月 出     忍下la
: Y8 h% b% d! j3 S5 Z8 Z
係11月份糧,而家仲未出
Originally posted by cyc1 at 2006-12-29 03:03 PM:4 I% f! d# m0 T! g: h: a) h
你有種,隊佢出嚟! 呢d仆街老細係要"小", 你嘅行為直得鼓勵!!!!!
1 ]  U; B! t; ^
我無種仲要搵食嘛
Originally posted by hoyiu at 2006-12-29 03:06 PM:, C1 B  I/ g) t4 G, n) v
     如果你 fd  打月薪的  他老細又唔會遲過  15 日先出糧 就告唔到ga  wo    其實有好多工都系咁 遲1個月或 個半月 出     忍下la
' G- J) w8 b/ I! ?! ]# v6 T3 b* Y& S

3 k/ G* C" @$ V! p& ~ho 多都遲1,2個月都唔出奇...
+ g  k( {6 L- M% {% x, L% ^2 S你係咁追佢至比半個月你.... m  m, N0 d, \: ?
總之...工作又煩...連出糧都要煩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。