<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 荃灣賤男垃圾虫
返回列表 回復 發帖
what a terrible person. anyone send to ATV or newspaper?
Originally posted by d228216 at 2007-3-9 00:55:6 X  U  y" @& k# V3 M

$ N* ?3 f7 Z2 v你話你自己
5 x& M. N3 b, w; l& d  m( l* `6 o) E! _

( s& D, m( r+ f我話緊你呀
Originally posted by 阿感 at 2007-3-8 09:51 PM:. D6 r! I% \  V2 s* [! v4 i
鬧o黎鬧去都係o個幾句# i: A( `) e0 K/ B3 O
http://www.youtube.com/watch?v=efGQT2VZELM
7 G  M* @) b) j- y1 R% Y. q, d2 q' x

: [2 a( ~, d/ B) z( H9 e% [5 ^' u. R7 x  A
屎忽鬼一個,無D很用
[quote]Originally posted by pigcat at 2007-3-8 11:36 PM:4 S7 q( b9 c' H& \* L7 h0 y
錯!!!!
4 b1 K/ Z5 ^  S* T* [% J我絕對信佢冇亂拋垃圾!!!!# U6 j: m6 A, n: H
因為佢就係舊垃圾...
7 R5 k- ?3 e& w* ^* b' \你最多咪告佢阻街lor!!!!( z, i( n& W& M
0 k+ f8 q- }, d% \4 E& P
GOOD~"講得好~"
/ @! d! V5 h" M7 `4 F
- ~* C7 C! Z8 d+ w  W1 _, G, Y, n' d+ O" K, }5 r1 \" h
大聲講野唔代表岩. e9 o5 y$ R* F0 ^0 K& G
* W* j# F) M! T2 [7 H
[ Last edited by 卡娃兒 on 2007-3-9 at 12:33 PM ]
人渣中的極品
# d1 y9 ?" r! g8 M) {4 d8 L3 I" ]( w各位爸打,你識唔識佢呀??識就同佢絕交la.....唔係箋影衰你呀
呢人得個講字!
笠麻包袋打鍋金佢
7 v5 T/ O# j* R2 D) B3 p; i- P
# D1 L$ F4 d( N; ], {( s, A6 o
呢個可能係一個專業地盤佬嚟嫁
( t0 Q' n1 v/ j& T3 [$ p我聽過一個地盤佬講野
4 G. b4 k/ a" ~+ N
$ c& K3 {8 I+ p. _/ deg. 我去茶餐廳食飯
- Y: n2 x" M1 s: {+ }; s- n- j0 }- i; ]  |; w
就變咗做 --> 我X你老M, 我去L間 X你老M, 果間X你老MW茶餐廳, 我X你老M去食飯, 我X你老M
/ B! Q! E: U8 X- Y4 Z
2 W+ ]/ h  [9 R/ W一句簡單既句子竟然可以變咗做咁長
* q. U! r3 l( i! {都唔知佢加咁多「X你老M」做咩
我睇完之後...其實有d嬲...有乜理由有d咁既人..自己做錯野..仲要鬧人...好似自己岩晒咁!!!香港之所以咁差...全因為呢d人...以為自己講粗口好有型...想嘔...佢咁樣做只會令到人覺得佢無家教!!!
垃圾識行識走仲識講粗口
3 M4 g1 j+ S/ `5 @, V! @. e) w- W6 C見到呢舊垃圾記住快D走

* N  v4 h/ S' w, L5 G
& \+ Y( T" Z' J[ Last edited by wcchan886 on 2007-3-9 at 09:42 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 荃灣賤男垃圾虫

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。