<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 乘公共車的遇到最討厭人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2007-3-13 11:03 PM:5 Y; R2 q  G4 g) o2 i
5. 在繁忙時間乘公共車的老人家, 他們知道一定沒有位座, 但是一定乘公共車, 好似馮子要有人讓座
: q0 M# S3 W5 N, G, l
7 [3 S5 x( e6 w8 n, i" g樓主..我覺得呢一樣野係我地應該做ga bor!!
) y: ^8 W0 z* D1 [- d. e6 b7 L, l. c: T5 K4 O6 G* P
大肚婆同傷殘我就一定讓,但係老人家就真係睇情況,- Z" w. |2 x1 N3 \9 j2 ~
有次個阿婆望實晒,好名顯係想我讓座,但係我唔覺得佢係"有需要人士"
' D* ^" F& K% R" d. g) _) R% I8 d1 i$ z9 b  \/ ]! y! x
+多樣,d過份肥既人我都好憎,一個人坐兩個位(美國好鬼多肥人)/ c* l$ @2 u% U6 {( m
' P. L0 A, m0 K3 r
最憎都係大大聲果d人,有時真係耳都聾,好多人都休息緊嫁ma,嘈住晒
今日有兩個阿姐隔四行大聲吹水,好討厭
我最憎d人落車好似落唔切咁~"借借都唔講~"撞開晒d人~"死撞爛撞  X, k2 H7 U6 E" x; \( g, \

# V" P( z* A  I4 G% X2 l# s+ yps:岩岩尋日放工就係咁比個亞叔撞~"架車都未停~"佢就死撞爛撞~撞開D人~佢又企得唔穩~"成隻腳踩落我隻腳到~"痛死人~"SORRY都唔講~再撞過~"頂......
有體臭既人,真係臭親人
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-3-14 02:04 PM:
( v+ T) j: [/ S0 L& Q. G5 ^有體臭既人,真係臭親人
$ G$ u( |+ |% D* D! K
7 c& J$ \* q/ c2 F
夏天就到
* W( h1 p! V) z到時肯定「幽香」處處
The Best
Originally posted by beingkilled at 2007-3-13 22:17:
5 V2 O+ z, y' G2 @( ]用膝頭或腳頂住前面椅背的人9 ^# a  C8 B4 O. @
! o, A. a- q/ [
除鞋的人
& L. I7 M# r$ g  b' ?$ b
- z0 w: C3 }1 K8 E/ g打對面坐死要撓腳, 同者睇住你坐對面都死唔縮腳
! |" n1 B2 J4 _9 W用膝頭或腳頂住前面椅背的人
" F# N0 x% j- ]我年中X唔少!!!!!!我就係巴士啊叔0號.
Originally posted by guswan at 2007-3-14 11:14 PM:7 [2 g" O# h) W* m
# `, K/ c  B. h( R5 K
用膝頭或腳頂住前面椅背的人
0 s4 H6 `) Y5 |% X# E+ q我年中X唔少!!!!!!我就係巴士啊叔0號.
" g+ D& L4 Q1 I4 j3 }& D

n8 P% O2 X3 ~6 t頂往仲要係度一下一下咁搖搖!
' i/ t. }. i) e( y- y  N成日都好想坐番去佢後面頂番佢!
4. 公共車上咳嗽, 不堵住的人* |/ e8 s+ p. m$ K( ^& ^2 R8 E; W3 X
5. 在繁忙時間乘公共車的老人家, 他們知道一定沒有位座, 但是一定乘公共車, 好似馮子要有人讓座
  j8 A/ P! E( w: f; I0 j6. 以為自己係靚女, 而且以為男仔一定抽佢水的女士
Originally posted by achan87 at 2007-3-14 10:39 AM:# ~6 l  m: ^/ i6 S4 Y) w! a4 R
今日有兩個阿姐隔四行大聲吹水,好討厭
  v  c' g$ O% t8 K4 b% d1 g$ l, j, z6 E) X# R% _2 m' h2 N. z+ X

# Q( C7 a* H( B) K4 `/ E係呀......d阿姐講野可以好鬼大聲
Originally posted by jennifer at 2007-3-13 15:25:
2 ~4 e* a( k$ Z  g- k. \" W你那里公车上没有小偷?
* n; O5 A* P- s$ _  O如果有的话,会排到第7名以后吗?
1 F$ a* D' M& [" U9 T
in HK
6 `$ ]: i! s' q! ]$ ~it is few happen* y* f! r  a) b" N# @( U
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 乘公共車的遇到最討厭人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。