<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~
返回列表 回復 發帖
我打機由細打到大( Z1 `2 S3 T3 C& p3 ?
但真係唔叻 係到講仲可以話係獻醜
$ y+ X* l: m# v& z: @不過見大家傾得咁開心又想講下
9 x" h. C$ K8 P: w細個玩gameboy最叻玩瑪莉奧....好彩都爆到機7 G4 s: u4 `" L; a+ ^) M, }! {" s, C
之後有玩紅白機(以前有位姨丈佢細個個時玩...之後送比我)
& [( \& f' i5 E都無乜機隻ok...可能太細個...( r9 q  t+ p! e) `( l: L1 n/ u
上小學無耐得到一部機....SS...唔知仲有冇人記得同玩過呢...& m: e/ D5 }# ?. d* t
但又係周身刀  無把利...9 X$ x% n8 F$ H/ d7 t( s9 h0 v
中學之後...係一d朋友(損友嗎?!)...帶去網吧打機. Q# Y; @4 @. w/ _6 R- m
玩一隻鎗game 唔記得咩名...有得執鎗的(唔係half line); e# _; t: i/ H
之後再玩cs....專做衝鋒佬突圍...都做到下野架 嘿嘿
1 B; H0 l' u: }# R$ g諾曼第都玩過...其實依隻game我幾like不過可惜好少人玩...# ?6 }3 ^( p( @: [# w
aoc...war3依d當然都有玩...不過都係水水水水啦! t: A0 \, o6 |% m) x9 `
" ?% S$ f  F, z
三國志系列當然都有玩....爆機當然唔係問題 但我都同意樓主所講 退步了...
1 g, g  J- w/ m' R' U! }
* k" g1 Z9 C$ G% S% r1 M9 mps2就winning玩開...水準相信都無大家咁強....6 V8 E+ v5 a, w
5 V9 M1 q; g6 D2 q# l7 n, r
不過有樣野值得一提....我玩nds隻孖寶賽車唔弱的
襟棉胎最勁
+ j7 l$ M% x' g4 O* a不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,  t6 i& A+ a0 F* d& w1 C) T
玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,6 A* C# R: S& T0 i( X5 J1 Y. ^# X
盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,6 s) O2 P( B( E4 t6 q9 ]: `4 M  ]
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你
) }+ J: q* A# t9 o! L; t' ?藍龜入後波同第2名同歸,- k# P4 `" u% p% q0 c' c
用左星星都入後波撞人
4 w( L7 m5 w) W! t5 X: c7 M# g( H最後果名追唔到就倒後行,打第一名
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2007-3-18 11:41 PM:
6 i- Z) b9 k0 i; t% J2 B- c# @不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,
% j9 b/ L4 ?, u3 g, B% V! \! F玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,
& P2 k' i! g9 y, E盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,
$ E/ F2 B5 M3 ]& |就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你1 `0 f, k2 m  j5 f" c+ R! [- |
藍龜入後波同第2名同歸,
9 Q1 N4 V( X% L: W& G, [用左星星都入後波撞人
$ Z4 d  @, q4 y最後果名追唔到就倒後行,打第一名
) O2 F5 ?% F. l2 \

: u5 r6 E5 ]& L* p  f0 A係ㄚㄚㄚㄚ 我吔都係玩得咁9: S& l1 ?4 C) o( X
開頭班友仔個個聯盟圍攻我一個,但到最後總會有人攞第一架嘛6 q0 E9 y- g; c& `0 q" Y- m8 D
人始終係自私既我橫掂都係輪,一於(偷偷地)搵第三勁嗰個倍葬. k# ?. p( h; o
結果第三個嗰個冇得羸,成日比第二個羸哂......咁聯盟就開始分裂7 ~. u+ s4 f& |/ P; W
之後,第三個就會同我聯盟!!! .......比番我做第一,咁我當然會保佢攞第二啦......而原本第二勁嗰個就砌到佢吓吓包尾6 W0 n2 N9 d& N. t
.........不過毎次一玩番,班友仔又係會一開頭聯盟番,繼續圍攻我一個  k# k; A* D$ m  F' |; j
8 j) W) j4 B. d4 T% F
[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 12:57 AM ]
playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,3 `- b& p; m3 m! H0 [5 ^
純空戰,德軍空襲英軍.
, s3 v7 I9 D9 p# P本來就算英軍多戰機高手都輸9成,
$ v& P3 B0 R; L: U) Q$ z8 z8 L因為英軍5個據點被炸晒就輸.& l  `) G7 ?1 x
但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.  S3 G% D* P# w! ?# d) M. g
只要有戰機高手旁住我支flak-38.
; A: [4 z- N0 X. ?+ j8 O5 @! M
0 k& F7 z3 f; q1 G* z我試過30分鐘打落成40架敵機.+ w* T8 ]. i/ e6 t) j+ y8 C9 l
+ C7 V+ e4 T! d5 }  M: g* h
好自大!!最叻打飛機: w9 h/ R- r  ?$ [# S) G

, b: g/ `: m# O' a8 J! t[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 12:38 AM ]
Originally posted by guswan at 2007-3-19 12:32 AM:
5 }: G' r2 g4 E4 E( w! rplayplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,; Q! k7 M! a0 E
純空戰,德軍空襲英軍.: U% C# {; P9 y7 _5 Y
本來就算英軍多戰機高手都輸9成,4 v- W8 t& M" B' j7 {3 s1 Y7 L+ ^
因為英軍5個據點被炸晒就輸.
. \3 |8 y! g& y6 b- ^' Q但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.
* W( E+ _1 |: b: E# r- F只要有戰機高手旁住我支flak-38.
4 M" `* F& k& M2 q% l/ ?1 R! B
: d' D6 J5 Q- C& O1 V+ j我試過30分鐘打落成40架敵機.. |4 L5 e- l5 v! y# j% P; }/ `

& U# A2 E. g( B好自大!!最叻打飛機
$ |  C1 t) U! T' Y+ X8 W4 g

! m5 @& L/ p% _' t( v9 T講真......我揸飛機技術麻麻地......唯一絕技係,比人打落嗰陣時會衝落d敵軍 or 盟友度.....搵人同我倍葬, o9 c1 k% ^" ?% `

9 x- ~# L# z* y8 _# R如果玩純空戰用德軍......我一定會狂衝落d高射炮度
Originally posted by playbr2 at 2007-3-19 00:53:  ~# k! ]& q6 \; r
......我一定會狂衝落d高射炮度
# H- k% `7 |: }% R5 o9 f) y3 u  ~* x* B
3秒內打爆你.
+ o0 b4 |9 a9 j1 l
Originally posted by guswan at 2007-3-18 20:44:
. T9 k7 \0 J- w' w6 a2 d一架100%飛機我3秒毀滅.除非正頭頂個盲點垂直衝落嚟.
- [9 {/ P0 O' Y2 y又或附近多個3架飛機,會聽唔清方向....
- U  i6 K5 t: s0 G9 q! r2 I' K

5 @% `, ^- \1 u. ^3 W[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
我最勁應該係玩shooting game
: c% C" o" S+ J) \+ `想當年果隻反攻諾曼第...' c* G0 [$ i) e8 O3 J
我基上每次玩都排榜首: e- X: X/ n) s6 x* @
我唔止殺人係最多..連死ge次數都係好少...& R; d. O+ E5 c5 X; F& Z8 N
差唔多每次都係可以"收支平衡"(我自己覺得殺得多過死)( Q2 ?: D- ^" r  R+ ^; H
好多時都會起碼殺2-3先死一次...
& g( r0 h" z: o6 `8 S記得果時我個fd曾經同我講話& V" V1 w" ~8 t' k/ m
如果同一場玩好驚見到我...: \/ E9 q  ]$ X5 D3 u) ^6 l1 V
所以成日揀同我一team..haha
5 B  N* q* z( U+ g9 E$ m
. [5 @+ o4 ?$ p- Y, V- S7 s; w) t0 J果時真係最高峰...4 c. \- |+ T: m# k9 q
諗返都正!!
民主定民粹?
Originally posted by guswan at 2007-3-19 01:00 AM:
3 l( ?4 I, `9 y) x2 g$ {* S/ k0 [; ~; M8 i, l

& N) Z3 W3 ?* G, ]) M3秒內打爆你.
6 |+ e* E) f  G- G9 }5 I  V# n  o; r
& }0 Q2 L2 @* b. P6 s( V1 w" u$ |9 ~9 M7 N# \* {/ r; E
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
5 h3 W) h; p+ z7 @  a2 u
4 |5 j: y: z3 m9 |+ K+ Y+ \1 V
我條屍骸會衝落黎,等你同我倍葬
, V; Q% }5 S8 K' z3 r$ |. ^; r3 X8 {1 D
p.s. 係喎....有冇人玩魔獸架
0 t8 i. a) W$ p+ a% M
; v( @  O% x' F; J/ x[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by pigcat at 2007-3-19 01:04 AM:8 Q& t) [# ?0 g+ B5 U( `' V
我最勁應該係玩shooting game5 ]6 w& A% V# [+ x- d" c
想當年...
: P, ?8 A$ u8 y  C
+ |3 K& W$ L) t- o2 [
你d fd 真好....我就慘
; Y0 q* C, R" z佢地成日逼我同d魚腩一team , 之後''獵殺''我.....
5 o. m. h, Q5 ?- ?5 A% l" S我就且戰且走....又比人埋伏.......九死一生
# t7 ^5 e7 ~, B4 |6 X有時好彩先至有機會來一個反偷襲
無人講拳皇奇怪
. b4 X* I7 Z: j我係由95到02都有玩 中手一名
) v- e& |9 U2 m& z, f6 K( I依家唔知出到幾多 果陣時同成班friend一齊玩一齊練招 然後挑人
% V. \; i/ U- ~" w; f* j
" g: x+ y* e5 `" D仲有PC GAME AOE 又係成班friend玩 係裡面互毆 都係中手一名. z4 R" ]) z0 }! k- ], F
同成班friend打機會開心D 不過某一種機除外
* U0 K* F' e3 C5 w' j9 ?
% G' C, \. ~3 V) l* F5 X2 O6 _( j1 ?[ Last edited by head on 2007-3-19 at 02:03 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。