<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-9 11:32 PM:+ H& ~" v/ b% c8 D
( Z! E6 u/ Z2 x( h% ]
我都有少少唔明佢回嘅貼,不過哩一句就講得好岩>>{「如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」}
6 N3 _1 ?8 m7 U0 d我咪就係唔明呢句lo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 19:34:
5 l( M5 E& A  C
% S# M3 u( i" `) v0 W* s我咪就係唔明呢句lo
  _# r5 A2 ~9 ]8 W6 x; q9 I
有咩野唔明啊
, L/ M. U/ A% j* L8 R哩一句講得好鬼明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 07:37 PM:4 f5 z2 |7 ?' x6 P

9 s, ^1 u0 n4 y# S有咩野唔明啊  Y! n1 z. s. I* n/ l" E; }% m% u
哩一句講得好鬼明喎
, h% g% E- x& @! R褲都濕x埋呀+ P* s3 I9 s4 A0 `9 `8 s4 ^
5 f2 ]6 g' G5 o$ I5 x, |
唔明
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:38:4 G" N$ J* W3 J1 J. }& k
+ {! l" S, \1 y! Q( v
褲都濕x埋呀
" o1 L$ I7 b: K5 ]4 a$ L" U- C% c8 U8 n% r! c7 |  Q- F- a
唔明
) k& |% d! q8 D/ j應該係粗口囉8 ]. m7 c, j+ r  l$ t$ Y: P
唔好扮唔明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:47 PM:1 b. _7 t' `7 V- o8 X4 |* H

. J$ I# K% A3 i9 i0 R) n: q應該係粗口囉
4 d7 q! w; z! \! ^+ {& ~唔好扮唔明喎
9 y6 e4 c1 I1 Q- c) k8 n" b咁樣講既話咁我明明地la% @7 ]! a6 K6 |( B" o" b9 R
但係點解話見到人揸住架波子
: t  N) D. k9 B( p& P4 a& L就會咁先????
/ ?7 d4 c! i, e呢個就真係唔明la
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:55:
' q* l+ \& y6 e2 d  v' ?7 j( i- H# e$ L* Q/ }) `* @8 z1 T
咁樣講既話咁我明明地la
( N. o2 R* J9 f+ O6 q4 Z$ A3 a" P但係點解話見到人揸住架波子
' F# G' f: H0 w/ B$ H就會咁先????
! j" [/ l  ^7 |2 c呢個就真係唔明la
. `9 z3 J! [. l2 n  F* K% ]' Y佢可能係話揸住2粒波子啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:58 PM:, u, u9 c5 l9 w1 l3 f, r7 s

! ?" T8 B# `& \# l8 [佢可能係話揸住2粒波子啊
/ Q2 h# p9 @# D2 e7 ?
佢話3 v6 g, N7 o9 @1 F
揸住波子wo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:59:' M* M% D4 \5 K3 m7 E3 _; X
2 l' E. u) W3 s( M: ?1 z0 Q
佢話- l& i  G% ~1 b* i: [5 `8 n
揸住波子wo
% G! E! N1 e  f+ \; a8 h* ?; u
咁.....如果揸住o架911,又點會冇女仔上你車啊!D女一見你揸跑車受溝都受唔切啦!
Originally posted by kiki12345 at 2007-5-9 22:57:9 T: H' X  g/ Z! k# M! c
「我真係同你講丫~好似我地依家咁既年紀(廿一,二歲), 如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」% i( R# U; v, g$ K$ L' X
* u6 ^; T. n' ~3 ~; G; E0 D/ x9 Z6 l, x8 U) I* F

# L' J- Q4 X' u0 X
6 o3 f: L" e+ j4 T- g( E7 N$ B$ e呢句無敵啦!!!/ I2 ?8 Y, ]# I9 }* e! b; I
/ V5 Z# e3 e+ P! o- g1 v8 r6 U
唔好話廿一、二歲仔,我識個老友卅零歲屋企有錢,以前揸911再換993而家揸boxster,佢9 h6 j; y; p  J
身邊D女好似走馬燈咁,個個礼拜五六就約哂成班女出嚟食飯唱K飲酒,D女仔多到我都記
# R* t! j" D- p) S. l唔到D名,仲要D女嘅水準係唔差,又有落選港姐又有part-time model,真係目不暇給!!
當笑話睇 LA. 仲有好女仔 GE, 咁樣吾系好公平。
靚仔娛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。