<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:47:& z* N2 y4 F; X8 O

5 i3 i0 H0 s& F3 B; e/ s. M  \. n, J5 H3 e' m+ {& }2 e, p+ i2 _0 F
5蚊一個number卦,我對賭唔太熟,2 R& e& b2 d9 k3 f- I; x1 r6 a- p

) e4 Q. N# l: _8 i/ c買三T,都係買運財注...
# I: r* r2 \( G. r( u! G3 `- U; P' N/ h- g9 N
[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2007-5-16 at 08:53 PM ]
& P$ d9 r( U8 Y9 Y/ {. d4 t8 v
+ I) E* Z8 u9 c$ D" u% ]  {5 |
唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 08:56 PM:$ p+ ~9 V  G6 h0 P' J3 r
  f/ H1 d; `( {8 u- D: o6 o
  w: Q4 ]9 d8 O2 g, D
唔熟又賭?駛唔駛惡補一下再賭呢?
+ w9 U1 l. K) M+ E1 [9 z# ]; F+ s; d' }) A2 ~4 i% @- }+ U
老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:55:
+ W$ D! x+ `2 P3 O4 O2 ]! X& {
  N! Z  M' P$ X  c! ?  V4 s  A: q1 f" c, w  o4 a
好彩,差少少一Q清袋,好似冇得cancelled
* a: G6 x3 ?6 D8 b緊係冇
2 p: y5 |# s7 }/ E& }/ D如果有馬會好唔得閒
中$20就好多次# L1 D2 g3 E' r& o" C, H
最多得$320
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2007-5-16 20:58:- B! z% N- Z3 _, Q+ f
+ V4 c3 s; t* ~/ L. [; l/ G& ]

6 F3 \0 C" N* V0 ~  U老豆自小教我:賭,係橫財,橫財者,係可遇不可求,不宜大注....
4 @2 {2 Y9 `% U3 h( }
: [3 f5 ^: }( I  {3 c* T% s
咁你要好好遵守父訓。
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:15:
* ~) g$ g; w  b% x8 O我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
' m2 J2 K- c6 k" g0 v8 I7 A* ]( B: |% N3 C# q
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等  c1 f9 N5 u8 Y! h" W  D* x

; j( w0 _* O& n( ](有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
Originally posted by 155220 at 2007-5-16 21:18:4 g& G5 M3 ^' G8 |" ^, V* o
% y0 e7 r: B! {! k: Q
, x6 E2 m* E: u. G3 M! s
我老豆好一點,最勁中過唔知4定5等
( c" f8 j8 M4 B8 f
7 O: ?  y2 x; m8 y3 y. J: u7 f(有鬼用咩,咪又係俾馬會呃左好多錢...)
6 x. w) W: ]; j# `+ M0 a! m/ O嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 21:22:
8 Y  i/ Y+ l" V0 o) d' I8 f8 \- c
嘩...!中4.5個字都有好多錢喎
! b; g/ `4 m) R( W" f$ Q
" E# M/ }3 R' o; ?
有幾多?中中埋埋咪又係比被馬會呃的少得多
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-16 09:15 PM:3 z/ @+ G( A9 Y+ W( \) K
我買左成世人,都係中過3次20蚊,真係超黑仔
/ U; c& X& _! S& y( m# h0 [0 H% Q% A) W: w& U
唔關黑仔事,六合彩根本就係呃人嘅,49個号碼太多啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 輸錢皆因贏錢起------------六合彩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。