<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4
返回列表 回復 發帖
我其實有一個問題?. m# M1 @/ w: }0 L/ l
點樣先可以攞晒15分啊??  y" h7 }* ^3 w+ R
好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 04:28 PM:) P% m- ]! N4 o% Q: |- H
我其實有一個問題?
# w! h) ]% d/ J) k6 x點樣先可以攞晒15分啊??4 p/ F/ s' t5 w; r, j- `( V
好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
0 L3 b. h- W' e7 c% e2 ~; n* z; r9 j/ d, K  e; J6 `2 }4 a
@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
想問呀~~芯片即係咩??, h5 l, I2 E$ L7 G& M
幾大到??
Originally posted by 安心 at 2007-6-3 17:23:
5 i/ d8 y, i' x# e& g' {  d3 E想問呀~~芯片即係咩??( M" x9 }3 d1 b+ O3 n
幾大到??
9 U/ x, n& J* U4 F% x6 ^; m+ j
花旗心片有幾大我諗就應該有幾大
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 16:37:; C* s" X3 i/ [7 O

9 w( c/ W" I1 {& a* h1 l  C; U
@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
2 o/ J  ?0 U5 P7 Q我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明
& @* w3 a" _) ^/ V' @* f1 k6 J我最係有個會員居然加分多個我+13分5 X- U' b: A* @" E% `, d4 |
! D, W9 m. d+ ]% y. n+ O( E
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:  u0 `6 t  e( y" m6 m
6 J9 r5 r: h) c0 w  g
我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明" m; K$ ], x0 a- Q# o5 g4 _
我最係有個會員居然加分多個我+13分
/ k% O7 l& Q4 [' H" M4 c! L
9 A  w2 b+ A; i1 u[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
0 T* y- i& ]) t8 h' C* l: b
2 T4 K7 l7 k( T! r1 f原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多理據 ,不能充分解釋
# p! I# M5 {9 i" w所以比分上 , 答得合理 , 會加上額外bonus6 U  {: H3 }( G6 ]- {, B
+13分嗰個人對案件既觀察比較深入 , 自然攞多d points
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:
( i4 _5 \: R) K( h
* V: k# o$ O+ s* s0 ~+ K2 r我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明) A; u$ l* O$ J4 }' l
我最係有個會員居然加分多個我+13分
3 W* X! Q8 u5 B) {3 H8 J3 g  [2 s% x/ a  G: \* Q
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
% V- H' g, A9 m0 [我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 21:07:1 N; O1 F, e; `0 ~9 k
+ j& m" L0 H1 d
我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
) S* s. c: q# ]7 L- b8 |; e
我只係想講我想講嘅野,88唔好啊!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 20:50:
1 k% n# ~' g- B& u! w: _; H; D) t$ V" q# W& `% F* D
, M; K: _' {4 ~6 V* c! G
原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多...
& U% N" M' H7 ?& k) B/ Q$ K/ V明白晒7 Y) U2 O4 A6 }+ ~" b
咁下次我打多d字啦
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 09:07 PM:
' N2 A" F; [; S/ I2 f' s9 v9 z8 C
我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
: U! g. X, N- i

9 S; R; Z1 C# Q& @. F- f...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。