<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-4 02:01 PM:
4 W+ @% Z& x- n) T' O) p! ~- }# f& P9 I0 M$ q4 H
我本應都係,可惜................  O4 W8 S/ ]! @3 _, y: D  G0 s4 ]
宜家又要打人工la( i  S& U; \% o
pm個網址比我丫,得閒過去吹吹水丫
) m! W7 I* d, t! X( J
EF好似冇pm功能ga wor...
+ `% Z, H8 [/ r$ Q" E  f死la死la...真係好似宣傳咁wor...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:06:0 K  w. B; h3 Q* C. }+ ]
# h; z0 ]9 K! w, t. e
EF好似冇pm功能ga wor...! ~" T, C/ d7 x' Z
死la死la...真係好似宣傳咁wor...
- I; L) ^: C% {1 V唔係啊!!!有[ 發短消息 ]功能啊!!!!
2 S) r) |6 s* ?2 f6 l係喎岩岩試過原來係用唔到9 L$ t7 m; c8 H0 N) t. Z2 G" K1 X2 M

0 ?  I0 m+ k+ v7 H# L5 N& ][ Last edited by 勇勇 on 2007-6-4 at 02:11 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-4 02:08 PM:
$ I8 E& ~! N' P1 E6 ]) Z- Y, r0 i1 o% `* m2 p4 U% _
唔係啊!!!有[ 發短消息 ]功能啊!!!!. Z8 L7 I4 v: Y3 L7 l, g& ~9 s
係喎岩岩試過原來係用唔到
( I, }7 j4 y1 G7 N8 X* P. a% V; V+ s" o: x2 |7 f% [; L( ?
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-4 at 02:11 PM ]
% a- C- G& X2 ~* V6 `hahaha+ D2 a$ H# f% p$ s/ o- a! l9 A. p
都話左...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:15:
7 G. \7 t. X1 h8 S/ _- ~. t8 K. ?6 C
hahaha1 @1 N. ?  A) J. X
都話左...
0 x! V) P. \% W3 {% W5 ?0 P
咁等我撞下啦!& i7 C& x9 T0 Z; M6 h8 h# f
睇下撞唔撞到去你o個度啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。