<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 「小謎大造」尼斯湖水怪
返回列表 回復 發帖
史匹茲 < --- 即係咩野黎 , 唔係好明
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-8 00:54:
6 V; e% ?, o- f  x, J6 s4 p' o: \- |1 F: l
乜你咁勁架,又畀你估中,咪就係「水怪史匹茲」囉& I9 g1 G4 j8 Y2 g' y9 f9 c

: m' T  Y1 y3 \9 r: K) m竟然重有人記得.........噢!玩完囉
, @8 G) V. [  y) E6 C8 p
因為我老.............5 Y. C# N9 W; f9 a6 K2 \

( _! M- G! M8 `! g: I: _德國慕尼黑奧運會上,有「水怪」之稱的美國猶太裔泳手史匹茲(MarkSpitz)於當日奪下第七面金牌,創下一屆連奪七金的神話。 全刷新紀錄成就空前史畢茲是世界游泳史上的傳奇人物,一九五○年於美國出生,兩歲就開始習泳。由於他天生四肢修長有良好天賦, ...3 A  a& I/ z5 F3 _/ @$ ^# ]
1 h, Q- b+ K; c! O. W
[ Last edited by QuiGonJinn on 2007-6-8 at 01:16 AM ]
Originally posted by yeungkei at 2007-6-8 01:07 AM:) Z, X2 S- B& P/ k* H% V* D4 S
史匹茲 < --- 即係咩野黎 , 唔係好明
' w* F" O2 u5 r, B- R4 b偉大泳手,曾在奧運會連奪七金,我雖然唔老,但有留意開sport
Originally posted by yeungkei at 2007-6-8 01:07 AM:
& D1 ?& \2 b' }% l1 b' F史匹茲 < --- 即係咩野黎 , 唔係好明
, x" D! T7 \: e* \. G5 @
好多屆奧運金牌得主(游水). [9 w1 P) ^6 X5 T( [2 v6 O: T& y7 [
人稱水怪史匹茲...
: Q+ G# E" M+ u0 C( e  ?
& }: `. E. Z0 {p.s.我都好老la...
我唔老 但係我都知喎
2 i5 B) d" ^2 }& U; T2 h/ ?3 K2 H+ J, N8 ~+ u' L
好似依家都仲未有人 平或破 佢既7金記錄   我有無搞錯 係唔係
中國長白山好似有水怪
EF 吹水版直頭有成班水怪!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-6-8 01:30 AM:+ h7 M2 F; Z  \7 h% Q
EF 吹水版直頭有成班水怪!!!
! `0 k4 e, w4 \$ n- l+ J
''威尼斯湖水怪''
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-8 01:45 AM:
! u  a4 Z3 c4 v$ W0 c8 W
  s. H1 [3 k2 c$ h% u1 }''威尼斯湖水怪''
5 k! r5 L, I/ z6 |3 p% H! M
, e( H' b+ g/ d
中國長白山威尼斯湖 EF 吹水版水怪
Originally posted by playbr2 at 2007-6-8 01:30 AM:
& ^5 f# O* |2 C$ S$ YEF 吹水版直頭有成班水怪!!!
& v+ }& p! S, p, p4 P吹水極都唔夠「謎」嗰兩個主持
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 「小謎大造」尼斯湖水怪

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。