<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位巴打小心被騙
返回列表 回復 發帖
Originally posted by h.t.f at 2007-6-12 16:55:) M8 s4 [) G- R  R! ^- s  w9 x; a
係真ga,因為我都試過
" e/ w& M( ]5 T  m其實佢真正用意...
, g- |- e3 {% ^& z: G# W# m咁你有冇比佢呃到啊
無,因為同個奶過野既fd傾過,所以連證都無去攞
Originally posted by h.t.f at 2007-6-12 17:07:
6 p6 R6 h  H0 P# W$ W無,因為同個奶過野既fd傾過,所以連證都無去攞
2 D) `4 G, J+ l( |不過健身中心多數都係一次過比幾個月錢,好少會一個一個月比錢架喎!
: i- L& q. C+ A5 F) P不過打電話推銷去呃人話有free play就真係衰左d
所以真係要健身,都係同d有做開健身既朋友去開返個會籍好過,唔好偷d小便宜
Originally posted by h.t.f at 2007-6-12 18:05:
+ o- g# Q0 b7 j0 B' V' U所以真係要健身,都係同d有做開健身既朋友去開返個會籍好過,唔好偷d小便宜
4 ~1 i3 y6 v6 [7 c我一直都覺得California Fitness應該唔錯,我都上過佢地個網址睇過,仲諗住入會tim!
; s/ g/ |! q/ e3 g咁你有咩野好提意好地方啊!
依家健身中心競爭已經好大, 爭客成功率決定左未來一兩年營運收支, 1 e) b/ }7 `1 t# a8 \
幾大公司都可以無所不用其極~~
呢間經營手法好有問題, 成日話免費試玩, 跟住就想盡辦理搶你錢..... 基本上同傳銷公司無乜分別.....
佢一開始同你講電話有冇講你個名-0-?
9 Y: M/ F4 X0 j0 c0 V8 x" F  ?' L/ N: m; Z# L
我記得好耐之前我自己都試過.__________.
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-12 06:11 PM:1 _) J& P6 I# S1 A: }5 {. v8 r2 R

8 R( j  a9 z5 k; S  D) E; t( f$ l. U: \: o我一直都覺得California Fitness應該唔錯,我都上過佢地個網址睇過,仲諗住入會tim!' E1 Q. f- ~: _7 L6 a
咁你有咩野好提意好地方啊!
( P& t7 U+ t! m& J; p3 g; \1 r2 [我唔記得左個名,你等我問下個fd先,我pm話返比你知ar
Originally posted by at 2007-6-12 08:00 PM:( v& v9 E1 [$ V
佢一開始同你講電話有冇講你個名-0-?/ D5 A- D0 P; _- C( P2 ^

3 j- V0 m8 h. }: e我記得好耐之前我自己都試過.__________.
4 D/ x4 \6 s9 A6 [
有講名,據我所知係有人賣d電話號碼比呢d公司,應該係家邊既朋友所為) K/ t9 O5 j, e) A, E" |
好似一個都有成$5既收獲,大批賣都幾和味ga
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位巴打小心被騙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。