<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 大家有冇諗住去聽CURE
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-7-21 03:33 PM:
A NIGHT WITH ...
I will go!!!!!
興趣唔大
但外國band 黎香港
對我地香港人黎講係一個好難得既機會
如果本身有聽,真係要去睇,但唔好諗住好似上網睇佢地係外國d live 咁
因為好多都做得好馬虎
睇過幾次,muse 做得算認真,係馬有舞台design,有投射,有打燈
lacrimosa 果次就明呃$
i love their song "Blood Flower'
Originally posted by 勇勇 at 2007-7-27 08:08 PM:

你講得冇錯!你唔識就咪去聽喇,不如留d錢去食一餐,記住食飽d喎!
咁又唔好咁講!
世界上咁多個歌手,咁多隊Band
你都識唔曬啦!
咁唔識佢既,無理由去聽佢個show既。

好似之前台灣個燕姿姐唱<Hey Jude>,竟然有人以為佢係首歌既原唱啦!
D人連Beatles都可以唔識囉,一隊CURE佢唔識又有咩所謂呀!

不過我都叫過果班以為<Hey Jude>係燕姿姐原唱既人去死。
Originally posted by 自由神 at 2007-7-27 23:47:

咁又唔好咁講!
世界上咁多個歌手...
咁搞笑
我冇聽過lee段新聞
Originally posted by disposable at 2007-7-27 23:26:
興趣唔大
但外國band 黎香港
對我地...
真係要柬一柬先去聽,因為佢地次次都好貴
好想去
想去睇下自己點解當年會買距0甘多LD…CD…EP…LP…
Originally posted by disposable at 2007-7-27 11:26 PM:
興趣唔大
但外國band 黎香港
對我地...
lacrimosa 果次真係好求奇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 大家有冇諗住去聽CURE

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。