<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pigcat at 2007-8-5 01:13 AM:
# Q0 h. ^" m. \/ L& {) G5 @0 m恭喜晒..!!!
, I0 m6 }% Y. S  b7 ~$ }- R3 P3 c! G: N! K3 D

# m3 z$ v0 i8 j. K. R0 r我都唔知幾時先有咁多分
# a! `8 t8 L. l& `  d1 H. i
" v* t/ J* @4 E; I2 u! I註冊日期同分數唔match
* o; R  A8 ]! {9 J& @7 B+ G你都有 435 喇嘛,如果你勤 d 回复+出 post 好快架咋~!!!5 F( H, ^! \' d! K6 O$ W1 J1 |
加油咯~!!!
Originally posted by andyandyandy at 2007-8-5 01:13 AM:' ]8 A  F; ]  h* w
我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
. B* p- f$ z  X4 V& A6 p% R+ @3 f
慢慢黎咯,匿度有边个会员唔系由零开始架?!
2 j$ Q: [( M2 H5 _/ h( k肯付出既话总有一日一定有回报既~~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:53 AM:
4 v0 V' \: p7 [; g/ A2 z4 V( L& h
! A5 X/ ?* m: l我寻日就系见到拒出匿个 post,( ^' z/ K& p8 D, D/ H
结果咪加分咯~!!!
5 ?, x0 U4 r' U" G/ G+ V9 O哈哈哈~吓得我吖~~~3 h5 X) a- t# G7 Z
鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
' x" m5 L& g8 ^( g9 A  X( l  T$ ?; a$ W3 |) b5 b
最精華既部份你竟然冇留意 ?
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 02:11 AM:
6 y; S% d5 _7 {6 Z6 |- X2 w1 L, ?& M( S- r6 Y2 N

[1 ~* a& Q7 l最精華既部份你竟然冇留意 ?
0 x4 [# C9 X- R( _' @) r2 ~7 R
你唔系话他俾人扣左 2000 分果度系最精華既部份啊嘛?!!
. t  T7 x0 T+ s7 m1 c7 N; z甘我捻我无阿甘生甘 “受欢迎” 会得罪你地呱~
) {: I& Q' i: T7 n
: g! h/ g2 y6 K' X! N/ x[ Last edited by Maxson85 on 2007-8-5 at 12:37 PM ]
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 00:34:
8 ^1 w6 D4 ?6 U' a; G
2 U* H  w/ }) z. u0 r! g0 ?# G; C0 ?. y% x; f5 t
唉......我都想快點有600分但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗
% }: L, N( S- B" c. k# n  U
8 k' v7 ~% U1 f% q: v自相矛盾
Originally posted by wer at 2007-8-5 02:07 PM:
6 x, o( O) i0 Z6 R8 F  g! g+ n9 D7 _  z( h5 P" s+ M& r
自相矛盾
  K% \( I% X* N. }( F3 |0 N- M
哈哈~甘人地有志气吖嘛~
4 k! l- Y9 J# k- B) m有时唔回复好过果 d 敷衍既回复~~
恭喜哂wor^^: E4 T# H5 Q1 ]" [! s/ C* y
Maxson85(我認得你ga,雖然少跟你說話); u" R6 t, k1 t' a, \( ~7 \  P
不過呢~
' }; }# U/ P' ~$ b我就覺得如果真係想down片的話,過600分都唔夠
5 ^5 {9 b" E3 X) M+ C3 \- X7 b) L  S再者,有心在這裡搵相,600分一日真係唔夠down  E+ ~$ s+ J& j, b8 s& P
不過有志者事竟成,係度玩耐d,d分自然夠^^
恭喜哂~!~!~!
Originally posted by sakura310 at 2007-8-5 06:09 PM:
# S) ~1 m! c9 b$ m2 X" g" k; ~恭喜哂wor^^& R* I7 ^8 K. P$ p  P# @3 E3 K- I
Maxson85(我認得你ga,雖...
/ B6 q/ K+ G* D) u  k$ w多谢晒~我都认得你~哈哈哈~~; I( A* b, V" Q1 p4 y6 A' v
甘 Sakura 你又讲得好岩既,, h5 v) }* B/ p) N/ R
要 down 匿度 d 野 600分真系唔够洗。。。4 g" b3 F! w8 e. _
好似香港 d 人工甘,多多都唔够洗~~7 U* P) A. K" e! J
所以我会 set 个短程目标先,1000 分喇~~!!5 a; c7 S1 p1 w) {5 N% O  h
(到时又开多个《我終於有 1000 分喇~!!!!!!》 post 呃分先~
恭喜晒...~~~
+ R; ]0 x4 w2 ]- k( p4 s* C2 Z邁向第二次六百分進發~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。