<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
我都試過類似經歷! M/ C. N) Q  N* X
不過當時條仔o係佢後面無遠
9 I  C( n2 r# g( s8 a: o6 x' E! |我問個女仔有無事,佢搖搖頭
; ~- m$ E& ^+ T- `: q3 m) w咁我就走啦!當時我得15歲* O3 K6 ~* H  A
個男仔係飛飛地# ^( l6 n3 U2 }. u
番去諗番,都覺個自己命大
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:42 AM:9 a' Q) L% @( ]) S
我都試過類似經歷
3 O  ?  h' ]4 t# _# a' P3 n( |不過當時條仔o係佢...
3 ?* G5 `" ]0 n0 O2 Z
如果甘既清況2 _' Y2 z3 u" P7 @
我多數唔理( I/ l( R" z. b; w% V
因為條仔都係後面
' G- p/ I" v8 C5 \除非你識打兩手
; j* B6 {" M1 }; E, Y重要面對佢有可能吹到雞出來既清況$ n" t; d9 X$ @$ g& |
先走到安慰佢
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:34 AM:
+ A$ f) L3 m9 a7 H2 ]3 Q% B做得好
1 i8 J2 G! P( }( @% Q3 q比著我都會甘做
, V3 {7 ^: z( [; ]. J$ v% O2 I5 R9 R無lala有個...
+ `) V6 s" G8 G$ W' k/ S. A+ z' U$ u
- ^/ U1 S! ]" D. S2 H怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:50 AM:  c' x7 _/ j% m) ~1 v# z9 L

, Z3 o) w* d$ F$ R& `2 L如果甘既清況1 I* d3 n" R8 q
我多數唔理
9 X3 q/ z% L' R1 V$ g* I2 H0 u因為條仔都係後面
0 K0 e) G$ `5 z( F! g* I除非你識打兩手
+ X' Z8 j' |3 A3 F, R6 u, T1 q重要面對佢有可能吹到雞出來既清況
4 g) a8 R. {: K  x( z* N1 k先走到安慰佢
+ T5 d" Y. B/ }' m$ }. i因為我見佢好痛苦咁坐左o係度
) y  `+ A7 m) }, l$ m而個金毛飛就無理佢,食緊煙) H. m/ ^6 D. e0 Q4 p
打兩手?我果時得15歲咋
: T$ u. e9 [" Q. |# R5 o打鬼咩........+ K! @. l2 ?) k( ~  P
不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:55 AM:
9 \- N& ~6 A2 e  \" U- W. F* ]" H1 {! B2 e+ ^- \5 [9 n
因為我見佢好痛苦咁坐左o係度
" Q$ Y3 h, d8 o2 X. f6 s而個金毛飛就無理佢,食緊煙
/ X5 H& s: E" W) W  z' Y打兩手?我果時得15歲咋8 ?' T7 {; Z) u; v: }- J( U0 n6 J
打鬼咩........
( }1 B" |7 S. ]8 D' S不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
; N4 u$ ~9 Y) b+ @% Y/ p# |
唔一定5 J. _# S! s' ]# `% J4 s
可能你識柔道空手道+ r/ v1 B. C( y/ F2 T
由細學到大
0 ~* _6 R2 ], v! x+ B: F0 F甘就夠打
" b& h- n- _% w) B不過見到甘都無謂搞事
* q  @; d6 i2 R& P8 _% N- s多一事不如少一事
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 12:02 PM:
6 P: z. E! r9 {: O( s
' m% a  N' i6 T$ @唔一定
9 _+ r& {) q2 F; e# Q可能你識柔道空手道2 s2 _0 ~7 C  h+ }% }
由細學到大9 L  g# F3 J5 `0 |
甘就夠打
8 S7 @# V2 C5 x3 w2 l不過見到甘都無謂搞事( B, S9 J! h9 P+ g' t' T0 h
多一事不如少一事
5 q3 L; I+ l; b) y) n, }+ u無呀!咩功夫都無學過。' H2 l: y5 p7 R5 T0 E% q' K# c" \
交就打過幾場
% V3 x, h' v/ a個女仔搖頭話無事啦!
1 ~+ t( \+ p! j. _( f咁我咪走囉
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 12:05 PM:5 j9 L' u) n: \% @: o7 C
" M) T, `' _; M
無呀!咩功夫都無學過。. m' L* _2 o# ?8 B
交就打過幾場' \3 ~% e! g1 v
個女仔搖頭話無事啦!
, Z: h7 N+ H, x& P- q咁我咪走囉
. F/ J5 {9 Y9 w唔係話你識
% n$ d4 |: t, _  w" g我話可能者
Originally posted by d228216 at  11:50 AM:
  H0 y" W2 {6 c! B
" j( I. `) E- P0 T2 Y4 ]5 U: h2 X& _+ ?$ W* F3 a2 K
怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
1 `* o  F6 \$ e/ t

' U! h2 ~/ w+ [1 V- s* J又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...7 X" E  Z8 |6 ~0 v- l
# n7 J6 k4 A/ V3 p9 i/ \$ A! Q
d差佬...ed情況靠唔住
Originally posted by 自由神 at  12:05 PM:
% j. D7 x) C2 C, w$ l
; k' f2 M1 ?; j1 V+ N' M無呀!咩功夫都無學過。; [5 m; n; c# G7 M1 \( u/ M
交就打過幾場0 I, |7 _* s/ J) E1 o/ g
個女仔搖頭話無事啦!& F& |' ]8 u8 e) ^4 Y% N3 B
咁我咪走囉
5 |3 E1 V: Y0 A( X6 L( @# m" y% A* o. ~, Y
我e獲個女仔初頭都話冇事架...但係冇事就唔會喊成咁la+ g( m1 K  V2 C2 K2 z. k7 K8 Y
$ Y& ^3 U# e, m+ a
之後走左佢又喊過,喊得仲勁...4 M4 ?6 n( F9 @  B3 m( p3 ~2 q
15米內都聽得到...
Originally posted by msv at 2007-8-23 12:26 PM:% A; r& s6 m6 s5 U+ q0 z8 ^

2 ]# K) T) ?2 S' {5 I( @; k8 i
: f" d$ ?5 B  S' X0 `$ T% Q  I, \又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
7 R- F: ^% P" i* i5 `1 j, {- `) c; w2 p+ n/ w
d差佬...ed情況靠唔住
( t8 ?( s+ ], y  J2 F
我覺得報警都無用; g- I4 k5 c( ~+ o# g1 M3 b
d差佬信唔過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。