<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今日係旺角遇上 kai佬/子
返回列表 回復 發帖
多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加,諗下諗下都係唔好同依d人鬥,全地球都有成幾千百萬依d人唔通個個都同佢鬥,咪浪費曬d時間,不如約d靚model出嚟私影比堅尼同出多d fun好過啦!
Originally posted by 角都 at 2007-9-8 23:46:
4 q$ p2 a9 p3 h2 v6 `. M( X多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加...
3 b7 N+ E" W9 `  t& {4 |
0 I0 V( k6 q& z7 o. b
# _0 ^0 W0 d0 |1 ]4 _& U8 t2 C

! O- S: v" Y6 O聰明人做聰明事~% @$ P8 f9 B, l& _! \# v
揾多d 影多d 好嘢益吓我地呀~
Originally posted by 角都 at 2007-9-8 11:46 PM:; l7 j( C7 Z# Z3 n' z* A. G; V  I, W, T
多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加...
9 v; q) M6 ^+ L6 U! L. x1 f3 R: V/ i. Q
角都兄,咁其實兩父子因咩事仆呢請問,好鬼想知喎﹗
Originally posted by eric911 at 2007-9-9 00:10:+ f% c; v: |8 k
4 ^: t* q) E* i, p6 B3 z

: T# h, c# y8 o3 b% V3 T3 G: M2 X角都兄,咁其實兩父子因咩事仆呢請問,好鬼想知喎﹗
6 x1 e9 [  y8 o7 R$ {0 z- N自己叉錯腳咋~
Originally posted by 157x571 at 2007-9-8 09:32 PM:
) s: j5 s) r, Z) z$ Y) |http://hk.dictionary.yahoo.com/s ... p;Submit=+%ACd%A6r+
$ s  n3 c0 t3 C) N  X: o+ F
' T, E( s6 u5 G9 A# s2 x& V小羚羊
Originally posted by 12d3 at 2007-9-9 00:34:
& O( M  t+ X; g& L0 ~8 h2 f; P2 v# b7 f3 e% h

" m5 _) y  |* C8 R5 Q$ A# Q小羚羊
- _" m" O! F# `9 c* s& ^7 z0 t
4 @* C4 E, b: u. t4 S
1 h2 x! N6 E2 Z
- Z4 m. k2 P* X原來角都大俠去左嘉道理農場~
我就唔會啤佢啦1 q9 q- ~: V: S
但我到現在
* F# b. Q4 w6 o4 \一個正常既人都唔敢冇啦啦野我
Originally posted by 自由神 at 2007-9-8 09:32 PM:( _- ]- B/ ]" W4 C' X
角都大俠!
* H  f9 {% F* ~吹水版唔俾講粗口嫁!+ k" I; P- s) z
改改佢啦!
+ l% f: E# x5 O8 [仲有呀!係Kai 唔係kid
2 q1 ^2 i3 `* a1 V% {' s6 E: z1 D# o係KID呀- R. l- K4 i) w2 A
D人之前英文講正講左KAI( @& t- B1 ?0 I" E( m9 {
唔該
Originally posted by 青蠔 at 2007-9-9 11:24 AM:7 N, T  _, }; O  `$ U2 M  F

* l+ {/ U& ?; u2 @) Z係KID呀7 Q4 E0 T3 ~5 r/ c/ v) @- C% e
D人之前英文講正講左KAI
- H* u' w" i8 s& `2 W& v% o' |& e唔該
' e. L: N7 G% Z! T5 K係咩?- j. E8 U4 z# a* M8 A
港式用Kai嫁喎!
$ P5 E! Q; o6 O. E! d) U7 m
7 R; {+ }. l. D' y1 A7 l# c我唔知呀!我幼稚園畢業嫁咋!
誤會就係咁發生....你應該問...咩事啊.... 如果佢真係開口屈你先算....反正道理係你果邊....
# ^8 c2 Q* v. m+ @0 P) D唔係就好似你默認左依件事咁....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今日係旺角遇上 kai佬/子

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。