<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=
返回列表 回復 發帖
豬肉獎睇唔睇都擺
( X; v0 \1 v5 U% U2 Z' v不過有得睇都唔想睇
! s* k5 o/ Y: j* A; ^( T3 v. L俾TVX左一CUT右一CUT
- o$ `+ p3 J* S8 W俾你睇既都係得得獎名單
Originally posted by 火炎 at 2007-12-26 06:58 PM:
& ]) U) l7 E  m' W$ V7 q& Q& `豬肉獎睇唔睇都擺" |: `+ V  ~$ V
不過有得睇都唔想睇
. i& l0 W7 y, ~3 b7 E俾TVX左一CUT右一CUT6 W* u3 W+ y7 @7 j' d1 W4 t
俾你睇既都係得得獎名單
# ~) A1 i% |0 z4 X* K9 o
$ J7 l2 y1 j& w# D. t. H' ]* x

- y( g7 Y( U" U1 @. D9 T11:05 EMax玩創新主意 (S) 及 新城勁爆頒獎禮2007 (S)  
7 p! f7 L( c: L3 P" A7 f11:35 晚間新聞 (S) 2 Y2 \* ]( I0 B: A3 k/ r
12:00 太子珠寶鐘錶特約 : 瞬間看地球 及 新城勁爆頒獎禮2007 (S) 8 {- m/ O3 {/ M# ?& u) f
2:00 宣傳易
4 h# N' g, k& x" f( _% Y$ s) ?
6 \$ u' H8 B- B- }0 m, b& F2:00鐘先做完~~應該足本轉播
好"渣",新城本身已經做得差,gag爛tag爛,歌唱得幾句,流程又唔順0 y4 G) y  ]$ E2 a: O: I8 m: p
不停頒獎不停上台落台行上行落,d獎又無聊,無綫重要o係唱歌時間去廣告,( A+ H$ |( E) i% v7 l" d
最慘d廣告大部份都係收費台o既宣傳片.......
+ o  P* x0 U9 Z2 z$ Q2 e2 K剪左應該好睇少少
Originally posted by keanu128 at 2007-12-26 08:15 PM:- q7 D8 v+ |/ ?8 K$ A9 k
0 _7 u/ `/ `/ p! X
8 O6 X/ O1 c% \9 N5 z% c  D

7 Z9 C1 I9 M9 f8 z' |1 p+ C11:05 EMax...
& B: K2 H0 S# T  k電台7點做,做到依家都未完...應該唔足架啦9成~ha
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by van仔魚 at 2007-12-26 03:40 PM:
1 Q& M& H+ k9 _% A$ ~. O" y我反而想即時睇金牌d人係咪真係唔黎喎!
6 M( a3 O- [( u0 o我好鬼8呀!哈哈!!!!!!!!
# O+ ]! U5 ^7 E8 ^. u1 m. L剛剛看電視,金牌d人好似真係冇人黎勁爆
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by chong2002 at 2007-12-26 03:08 PM:
  I' E* Z# Z* ~. N! _+ G5 W' \: t$ Z
角度問題
- ~0 A. n/ n3 S睇依d show 都可以睇佢地既衣著 同 唱live0 d& w4 c! Y: y2 G. Z! h* {
最緊要 通常 d 女星都會著得好...
! p7 w2 O2 `! e0 z; [, ^豬肉獎多到嚇死人, 無記又得小小時間, 分分鐘未睇清楚已經落左台
Originally posted by jojojojoj at 2007-12-27 01:01 AM:5 ^6 @( M+ n* P5 o( S' ~* ?+ c+ B; C

# {5 k' ]8 w6 G5 L* Q% Y' x7 n豬肉獎多到嚇死人, 無記又得小小時間, 分分鐘未睇清楚已經落左台
  n5 c: C8 H$ x( ~8 r2 y咪就係..
! X: W% S5 u8 o( A  s最正我諗都係呀jade...
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

cut到支離破碎
印象中新城個show好似年年都無直播, 無記好興擺一兩個主持喺錄影廠講幾句, 然後播吓零碎片段咁樣, 今晚新城超串啦! 一開始就連續講晒金牌歌手啲得獎名單, 完全同金牌玩嘢, 證明你唔嚟我照比獎你, 仲要一次過曬你冷.
次次無線都cut左好多=.="
5 X0 _5 D, S+ l/ _( V+ u" Q% j無野睇=.=個頒獎禮好冷清-.-
4 E# p  I& S9 B- Q  i# n又無人喎-.-金牌d人又唔黎..變左根本無歌聽(雖然無記一開始cut左好多)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今晚勁爆tvb 無直播=.=

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。