<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!
返回列表 回復 發帖
將一個關機exe 轉做一張相既名(對象最好唔識電腦)5 t- R! D' e' N( g7 i
將相名一定要係對方所好既,,咁就成功架啦~, R3 Q; b; E$ j' U
  q; U0 F, r' B
; `! B* H  c7 V  g
又或者...囉夏慧e 既珍藏相zip左佢sd俾人,,,一開....哈哈
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 06:28 PM:8 T  S5 r: ~6 E1 T( Z3 m# A
細佬本身就已經係大個天大既笑話啦  ?8 L0 Q- C  Z. w5 H3 X
唔使刻意都好愚人啦........
1 Z" l/ J! h- I% {2 h% z
) W; W( h" c7 k0 R! E5 w你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
Originally posted by belibala at 2008-4-1 09:58 PM:
% k" F" S+ C( _) _
+ i& O/ Q- X- S7 C你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
/ D- T" N/ h2 i
好笑就得啦!
! v, O+ ], `1 {4 m天生係笑話
比呢首歌人聽
% q% z5 s% v& u" @; v, Q" N6 J. b- ]http://www.youtube.com/watch?v=N1TZPLeuT-E/ _  _' u1 J% v' m* ]* y2 H5 B
仲一定要佢開大聲d聽最後20秒
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:03 PM:
$ M" n, @1 U+ p& f+ s6 z, c7 Y% {" O. v
+ R' A8 w+ T: l9 f# V; a好笑就得啦!0 D- n' W+ `& N
天生係笑
9 a! X# B+ B) b: G# e9 x  l9 b
  H4 x4 p! X* e
咁就差唔多
另一個方法:
: g6 k3 _( {) p* b* d3 d0 X將呢個post轉過黎吹水版1 O3 k$ S) r' N
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=172748&fpage=3
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:11 PM:# K$ h* n! C" G% d8 {+ ]' S

' ?. p4 |# Z; [3 M咁就差唔多
* y. `% r4 r" R3 p& }; J- F笑話咪笑話囉!
% g' q% a& X2 D) Q: y" k認左佢無死嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:24 PM:; H, y* a1 O- b

4 T0 e! }& L0 J笑話咪笑話囉!8 P8 W3 X' d8 Y$ X2 F; e  C, F' M
認左佢無死嫁
: ~- ^0 M; B) Y: w2 W

0 Y7 a; q5 }6 a9 ?- c俾d 自信自己啦衰仔
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:29 PM:9 |, @; S" d2 \. B0 e
, j! P# K; N2 j/ _% ]! Q" J

: {4 j6 A' a/ n5 i' K俾d 自信自己啦衰仔
) H- ~" |9 A3 ]5 o2 t
你估我想嫁咩.......! L! q! }. U/ v* r$ A. C  v
好多野唉......唔到我話事
自己經驗- [; h2 I; V) w5 T) L0 \
打電話話俾阿媽聽做咗一樣佢叫你做好耐,但你一直唔做住的事(記住做資料搜集,咁先夠真)2 m2 k$ V4 x! _% g& A1 B
然後晚上回到家阿媽問起時,講一句"其實,今日係愚人節",我阿媽都俾我呃到
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。