<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 13:53:
4 ~  c8 T' {; W( N0 ^" U% \; O) m' z  k
又好!: u$ b7 @- y$ V

8 H8 f6 W/ C5 N' {一樣咁擔心......
: H3 s% m9 P: Z; p1 S: J你又唔係佢老豆,點解要擔心?
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 01:53 PM:1 i- p4 d4 x- j5 B% }8 ^( s# S# T

7 }/ I: P3 D9 L$ I+ G9 F2 X又好!0 ~( ?0 t' O$ S- [
; ~0 u1 \: G/ j7 u6 {$ K
一樣咁擔心......
- |. B  }7 G5 P! a/ D7 Q+ n- D- \  z& D
不過今年CE都算好彩,好多都係吹水題,
: a" k6 e  ^3 I* X$ L只要平時肯去睇下本書,基本上都吹得到,+ m' z$ C7 a6 L8 {  ]
起碼答到個point....
) L! d! T4 N/ Q( ]' e! q
我呢段嘅意思係話今次CE唔算難,
1 u% _1 f0 ]( }" \只要平時肯去溫下書,就算唔熟都好,$ I% n1 a% {- U. f
都會答到point....都會攞到分...., k% Y. U$ L) k) u3 s- ]
. {" a" t; h6 s0 Z4 T" k+ S
仲有一點,你擔心d咩呢
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 13:55:' o" s: ?0 o3 p3 o

1 \, `9 [. s3 n( e* j  b你又唔係佢老豆,點解要擔心?
0 R& @0 J" J: N! d, v. j大吉利是咩?咁咒我!
% P1 S4 ^+ `% T  Q如果係,我一定大義滅親。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:54:" }+ E0 A$ l$ u0 E& D; n8 F( u% V- w
講得好...  @0 r- h* u% Z1 L( o. L8 i
我開得topic..就預左有人...
7 j. {8 i; E' |+ y
尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
大吉利是咩?
! {& ^( n  Q9 p; M: \1 N如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:57:
2 y& U7 \% ?& x: V) g0 Z0 \% h8 s( e7 M; c; c# r6 a

' w+ ]+ Z" r* x. t0 ?" b不過今年CE都算好彩,...
1 \/ }' j! g2 H3 R$ e剩係依家你都吾中point啦,我就係擔心你答吾到point。
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:58 PM:# o6 ~; X, f; s. m
* D  d/ ^* S5 i" P
尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
8 U- _) |1 |# N9 V/ p( ~. L
8 y, V, m+ W7 h) T+ Z
我就睇下你幾時輸番
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~$ d4 ^$ A: [# g  `* V. v

" F1 I. T1 X9 W; M巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?
7 u1 `, Z7 ~+ `; I# S4 H! phttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:25 PM:
; ~1 R, i% b3 E+ u今科狀元, 捨閣下其誰?
- H, }! q; G% A! F
1 P9 {3 v" |% b- `
唔計你前面講嗰d廢話,
5 Y! L( H: s* Z" k2 ^# s就你9個字黎講,1 e, I+ Z. P$ N# z( p
希望承你貴言啦 !!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-28 02:02 PM:/ D/ z+ X- {: n( i! M& R$ @
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~
9 M% }5 J6 @: l. K( w- V3 m$ F- Y& l. N6 O8 W2 @" s
巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?9 w) ?" s/ r7 P& m
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
) [# ~  M7 }" `: x$ k

5 ~! ~8 b, ~& @9 d' `' M版主大人....邊度粗口呢 ??
, q7 u* ?2 l+ [請你指出,我去改番佢.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。