<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳巧文控訴《蘋果》盜相侵權
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-5 12:28:3 K* H! T7 W; Z' n+ w
醜陋的香港人
8 ^7 W& N( |; h
果日動粗的有好多唔係香港人!!!
呢 d 咪叫, 有書唔讀, 教壞細路!
Originally posted by harry_cfc at 2008-5-5 14:39:. [4 s9 o% V3 W& g2 s* B
3 ?; J" Q2 ]1 _9 I人地讀到大學, 點叫有書唔讀?2 l- b- i: x# p; Y  i; c
而且佢教壞邊個細路?
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-5 14:22:
+ a: h6 ], w- X' X" l/ u! ^6 L6 N+ j4 f
8 X7 \  g$ Y! A果日動粗的有好多唔係香港人!!!
) {6 w, v2 V* E
應該係呢d貨色7 L- \0 O9 j; I  ^- f# f
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2659160
& K! s. b# Q/ P( e5 ^: m( ?, {' q( q& K
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-5 15:05:
3 a& D6 A. L$ ?% [9 I9 m8 p
) {- G/ i$ O" ?4 {! ]' x, C人地讀到大學, 點叫有書唔讀?
  G& A' T% w9 _+ X" V+ F* `) h+ y" Y而且佢教壞邊個細路?
6 D- W6 {; p  }* I# D
嗱!呢D咪醜陋的香港人囉,人up佢又up.- w  E. O: v" Y

1 r: q4 Q2 M: c[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-5 at 06:05 PM ]
Originally posted by harry_cfc at 2008-5-5 02:39 PM:6 y/ K% c8 }# Z' J0 t# H
% B  h& H* @6 U4 [# L人地讀港大9 T$ S# T/ q) _" X0 p4 w
點都唔算叫有書唔讀ar6 I/ p0 k' o) c& [% k3 ?9 V
係唔係教壞細路我就唔敢講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳巧文控訴《蘋果》盜相侵權

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。