<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:47 PM:
3 }" W6 G  v2 u1 S
4 g7 p  I) z$ y9 F- @+ `我絕對冇話你粗礦wo
! ]1 M1 q7 H  E6 j1 H
唔好俾我冷淡既用詞呃到,其實我內裡好友善嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:49 PM:2 d6 t" R9 {# J& R+ L  f

- X8 R$ k% D' E$ v" i1 o, G: v3 {! S唔好俾我自由神既ac呃到,其實我內裡係大邪神黎嫁
# w: K- r  s9 T
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:50 PM:) ^/ K8 ^! r$ ~1 r& ?. L7 \8 A$ O5 e

9 _. k2 a+ }% w
0 }) B! f3 d- }- V) s  x4 k3 f講講下,唔見左可米.......~_~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:56 PM:9 w' K( p) Z9 B' F! Q

. e0 b( A4 I1 Q講講下,唔見左可米.......~_~
  L9 t! C* V1 I! b- n' ~比某神邪到嚇走左
* A1 u) z8 H3 W4 w( B1 f: T' D
9 i7 f& S# @$ ~8 g6 n0 ?* Vhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=181949&page=1#
偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 10:29 PM:. B$ q* }3 m) q2 c9 J1 c
3 d( c; A% g8 W8 S- J
咩事呀大哥
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 22:29:7 O0 H6 R, x% P
6 }' z" W4 x5 N7 `4 U
% w# G$ _3 d$ l( T& [" W  j) j咩事呀大姐 快 d 回魂啦
可米...你好
Originally posted by 自由神 at  10:32 PM:
, f% K: Y, G* N7 z% Y
$ Z3 a0 r* E* l8 O1 O4 \咩事呀大哥
+ B* g" n2 o. v( T- s% R/ w7 E) Z0 r. S9 U3 b
10楼滴问题你懂吗?
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 21:48:5 @+ X# v4 A2 e9 R# N* J

/ y, l: g# W& Z9 Q/ w3 u) L
  {$ Q& Y) H0 a/ [* v: P6 z" X6 w真奇怪?为什麽这里滴人都叫偶作pl...
; ~+ u: D& ^8 ?3 W. r. r是仁兄,人兄是類似人妻的詞語嗦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。